• Johan (48)
  Hot or not review 2 reacties

  Hot or not verdient een goede beoordeling als je mijn mening vraagt. Ik vind dat mensen tegenwoordig veel te negatief zijn over eigenlijk bijna alles. Ze zoeken overal altijd maar de negatieve dingen in terwijl mij altijd is geleerd juist de positieve dingen te benoemen of ten minste opbouwende kritiek te geven daar hebben mensen veel meer aan dan al die negativiteit. Zo vind ik het bijvoorbeeld heel goed dat mensen hier zelf mogen weten of ze willen betalen voor de diensten op de website of niet en wanneer ze hier voor kiezen, ze ook nog de keus hebben hoeveel dit dan zou mogen zijn. Je kunt zowel chatten als foto's naar elkaar sturen, wat ik ook heel prettig vindt. Want op deze manier kun je toch een beetje controleren of diegene met wie je chat wel echt is, want mensen hebben normaal gesproken toch wel meer foto's van zichzelf. Wanneer iemand die dan niet heeft, dan begint bij mij een alarmlampje te branden. Ik vind al deze dingen op de site allereerst een mooie verrijking van het chatten alleen en daarbij kun je het dus ook nog extra gebruiken zoals ik dat doe.

  Bezoek Hot or Not

  Johan (48) 18 juni 2018
  • (33)

   Wat Handig! Zo had ik het allemaal nooit bekeken, ik vind dat eigenlijk wel een heel erg goed idee wat je hier allemaal zegt. Ik vond het altijd gewoon leuk en gezellig het chatten en ook de foto's sturen zag ik alleen maar als een leuk extraatje, maar nooit om te kijken of die persoon nog meer foto's van zichzelf heeft ter controle. Maar los daarvan vind ik hot or not al een hele goede en leuke site, dus deze dingen zijn voor mij alleen nog maar extra positieve dingen die in mijn ogen de site nog beter maken dan dat ik het al vond. Los daarvan was dat voor mij niet eens nodig geweest , want ik ben al heel lang lid en het is mij nog nooit tegen gevallen.

   Linda (33) 18 juni 2018
  • (55)

   Ik ben er bijna 100 procent zeker van dat deze extra's van de website hier niet voor bedoeld zijn, maar ik vind het wel heel slim van je bedacht.
   Maar aan de andere kant kan ik je argumenten wel een beetje ontkrachten want ik heb helemaal niet veel foto's van mijzelf dus wanneer een vrouw mij vraagt foto's te sturen dan doe ik dat of weinig of helemaal niet.
   Chatten of bijvoorbeeld iets leuks als een bloem sturen doe ik daarentegen dan wel weer, dus misschien dat dat het gebrek aan foto's dan enigszins goedmaakt.

   Victor (55) 18 juni 2018


Meer informatie en reviews over Hot or Not