• Jasper (32)
  Hot or not fake 2 reacties

  Ik was altijd heel erg bang dat websites als hot or not fake zouden zijn.
  Niet de website zelf maar de mensen die er op zitten.
  Bij hot or not was ik in het begin ook wat afwachtend en een beetje aan het oriënteren of ik mensen kon betrappen die fake waren, maar gelukkig is dat tot nu toe nog niet gebeurt.
  Wel werd ik door best veel vrouwen, jong en oud, aangesproken en dit vond ik wel even apart.
  Maar ik voelde me ook vereerd en toen ik zag hoeveel leden er wel niet op hot or not zitten, dat verklaard ook wel waarom ik zoveel berichten kreeg.
  Zoiets doet iemand altijd goed, niet alleen vrouwen vinden het fijn on te merken dat iemand geïnteresseerd is, wij mannen weten dit ook wel te waarderen.

  Bezoek Hot or Not

  Jasper (32) 20 mei 2018
  • (45)

   Ik heb dezelfde angst die jij in het begin ook had. Ik zit er niet op te wachten om met iemand te praten die niet echt is of im zelfs met een robot te chatten. Ik heb dit op andere sites wel eens meegemaakt, dan stuurde ik een vraag en dan kreeg ik een antwoord wat er in de verste verte nog niet op leek. Heel irritant is dat, helemaal omdat je er ook gewoon wel voor moet betalen. Je wilt weten of je voor iets betaald waar je wat aan hebt of niet.

   Pjotr (45) 20 mei 2018
  • (36)

   Ik denk dat het bij deze website heel erg veel scheelt dat het een grote site is met veel leden. Wanneer iets groot is, hebben ze ook vaak veel werknemers en op die manier dus weer veel controlleurs. Ik weet uit ervaring dat er controle is en dat niet alles getollereerd wordt, wat ik zelf helemaal niet perse erg vindt. Dus waarschijnlijk hoef je dat niet bang voor te zijn en is de kans erg klein dat dat gebeurt.

   Tony (36) 25 mei 2018


Meer informatie en reviews over Hot or Not