• Harm (45)
  HotOrNot nep 3 reacties

  De vraag of Hotornot nep is, zie ik hier best vaak terug komen en ook ik heb mijn vragen hierbij gehad. Ik denk dat mensen tegenwoordig zelf heel alert moeten zijn en niet meer alles wat wordt voorgekauwd zomaar klakkeloos aannemen, dat zelfde geldt ook voor de dating websites zoals Hot or not en vele anderen. Wanneer je zelf niet goed uit je doppen kijkt, dan denk ik inderdaad dat je er zo maar ingeluisd kunt worden door iemand die nepper dan nep is. Maar wanneer je zelf een beetje weet waar je op moet letten en als je gewoon goed oplet en de juiste vragen stelt, dan kom je er denk ik heel snel achter wanneer je met een robot praat en wanneer je gewoon met een levensechte mooie vrouw praat.

  Hot or not is best al een hele grote website en heeft het gebruik van robots volgens mij ook helemaal niet nodig. Wanneer je zo veel leden hebt als hier dan praten mensen onderling al heel veel met elkaar, op welke tijd je ook online bent. Ik heb ook wel eens nachten gehad dat ik de hele nacht lekker aan het chatten was met vrouwen hier, geen van allen van hen was nep. Dus ook in de nacht heb je meer dan genoeg aanspraak op Hot or not en vermaak je je hier nog prima. Wanneer je bij een meer kleinschalige dating site komt, die misschien specifiek op een bepaalde doelgroep gericht is zal de kans op neppe mensen groter zijn denk ik, omdat daar ook minder echte profielen opzitten, maar dat is voor ieder een eigen keus die je moet maken.

  Bezoek Hot or Not

  Harm (45) 3 mei 2018
  • (60)

   Alle mensen om mij heen die weten dat ik op online dating sites zit waarschuwen mij inderdaad ook voor de kans dat je met iemand aan de praat raakt wie niet zijn dat ze zijn of inderdaad zoals je aangeeft met een robot.
   Maar ik ben van mening dat wanneer dit mij zal overkomen, dat ik dit echt wel door heb en dan bijt ik heus wel van me af.
   En datzelfde geldt ook voor die robot, jij zegt het ook al Harm, wanneer je bepaalde vragen stelt kom je hier heus wel achter.
   Bepaalde vragen kun je alleen maar beantwoorden wanneer je echt met diegene over wie het gaat aan het praten bent, anders klopt er van het antwoord geen snars.
   Maar tot nu toe is dit bij mij nog geen enkele keer nodig geweest, ik vind het er hartstikke leuk op Hot or not en volgens mij ben ik nog niemand tegengekomen hier die nep is.
   Als ik de foto's mag geloven en die zien er van één iemand vaak bijna allemaal ongeveer hetzelfde uit, nou dan weet je volgens mij wel dat dat één en dezelfde persoon is en hoef je je nergens druk over te maken.

   Wim (60) 3 mei 2018
  • (38)

   Ik denk dat mensen zich te veel gek laten maken over dit soort onderwerpen. Eén iemand begint hier over en daarna wordt er steeds een schepje bovenop gegooid totdat het uiteindelijk lijkt alsof op online datingwebsites levensgevaarlijk is. Ik maak me hier totaal niet druk over en ik denk dat je op die manier er ook altijd het meeste plezier aan zult beleven. Veel mee plezier in ieder geval dan wanneer je altijd maar moet opletten of diegene met wie je praat niet nep is en of de antwoorden die ze geeft wel echt door haar gegeven zijn. Waar maak je je druk om denk ik dan, een mens heeft toch ook recht op een pleziertje en voor mij is op Hot or not zitten vooral ook een hele grote ontspanning na een lange dag werken. Dan heb ik gewoon zin om even met een paar mooie vrouwen te chatten en lekker foto's te kijken van een vrouw in bikini of lekker gewoon in een jurkje. En dan maak ik me over al die andere dingen helemaal niet druk, ik heb op mijn werk al genoeg aan mijn hoofd. Daar zit ik thuis niet ook nog eens op te wachten.

   Eduardo (38) 3 mei 2018
  • (54)

   Het onderwerp over de datingsites als Hot or Not en of het echt of nep is is volgens mij wel heel actueel, want waar je ook kijkt in de media of gewoon op internet, overal hoor je er wel over. Maar ik ben het wel met Eduardo eens, ik denk dat het vooral een broodje aap verhaal is, dus dat het eigenlijk niet eens waar is. Misschien is het wel ergens op een site zo hoor, dat weet ik niet, maar ik denk dat mensen het vooral veel groter maken dan dat het werkelijk is. En eigenlijk is dat heel erg jammer, want je maakt mensen bang voor iets wat juist heel leuk en goed zou moeten zijn en niet beangstigend. Je zoekt een leuke man of vrouw voor een relatie, niet om naar de gevangenis te sturen lijkt me. Wanneer je al die angsten en achterdochtigheden achterwege laat, zul je vast sneller succes hebben omdat je je dan voor de volle honderd procent geeft. Wanneer je altijd maar oplet of de mensen zijn wie je denkt dat ze zijn, zul je altijd iets achterwege houden en is de kans tot slagen volgens mij veel kleiner.

   Filip (54) 3 mei 2018


Meer informatie en reviews over Hot or Not