• Dennis (43)
  HotorNot echt of nep 2 reacties

  Net als best heel veel mensen waarschijnlijk vraag ik me soms wel eens af of Hot or Not nou echt of nep is. En dan bedoel ik met name de dames die hier op zitten, of die wel echt zijn of dat het gewoon mensen zijn die andere foto's gebruiken van anderen en zo dus een nep profiel hebben (ook wel een fake profiel genoemd). Dit hoor je zo veel tegenwoordig op televisie en radio en je leest het in de krant. Je hebt volgens mij zelfs een heel programma op televisie die gaat over nep profielen op internet, catfish heet dat geloof ik, als die dingen maken mij enorm argwanend tegenover alle dating sites, niet alleen over Hot or Not.

  Maar gelukkig heb ik tot nu toe nog niemand er op kunnen betrappen niet echt te zijn en heb ik zelfs met een aantal geskypet of via de telefoon contact gehad en ik ga er toch een beetje van uit dat je dan wel mag aannemen dat diegene echt is en dat je niet door één of ander nep iemand wordt opgelicht. Ik stel altijd heel veel persoonlijke vragen aan diegene, die je echt niet zou kunnen weten als je niet echt bent om het zo een beetje te checken en alle dames zijn tot nu toe bij mij nog door de keuring heen gekomen.

  Een vriend van mij is wel een keer door zo iemand opgelicht, die kwam er achter dat de vrouw waarmee hij online aan het chatten was helemaal niet bleek te zijn wie hij dacht dat ze zou zijn en zoals ze zich ook voordeed. Zij had wel een nep profiel aangemaakt en deed er later heel nonchalant over, net alsof het er helemaal niet toe doet dat je degene best pijn kan doen omdat die denkt dat je heel iemand anders bent. Ik snap niet dat vooral die jongeren zo makkelijk om gaan met de gevoelens van anderen, dat hoort niet zo. Maar ik moet er wel bij zeggen dat dat niet op Hot or Not was, maar op een hele andere site en dat is hier nog niet gebeurt gelukkig en ik hoop natuurlijk ook echt dat dit zo zal blijven.

  Bezoek Hot or Not

  Dennis (43) 2 mei 2018
  • (56)

   Ik ben zo iemand die wel eens te maken heeft gehad met een nep profiel op een datingsite, ik geloofde echt dat deze persoon echt zou zijn in plaats van nep, maar het tegendeel bleek helaas de waarheid. Misschien ben ik gewoon te goedgelovig ik weet het niet, maar ik ging helemaal op in deze vrouw en uiteindelijk ben ik enorm door haar teleurgesteld. Dit was op een andere site dan Hot or Not en daar heb ik me daarna dus ook meteen afgemeld!

   Sindsdien heb ik een account op Hot or Not en nu gaat het stukken beter en heb ik met verschillende vrouwen contact, ook buiten de site om dus dat zit gelukkig wel goed hier. Ik vind het heel belangrijk dat je elkaar kunt vertrouwen en dat je er van uit kunt gaan dat diegene ook echt is wij hij of zij zegt dat ze/hij is.

   Ik ben het helemaal eens met wat je zegt, het is belachelijk hoe soms wordt omgegaan met de emoties van anderen, helemaal met die van oudere mensen. Juist deze mensen kunnen heel kwetsbaar en onzeker zijn wanneer ze op die leeftijd niemand hebben om hun leven mee te delen. Oudere mensen zijn vaak heel eenzaam en goedgelovig en hier wordt op sommige websites dan heel erg veel misbruik van gemaakt, dat vind ik gewoon zielig.

   Paul (56) 2 mei 2018
  • (41)

   Wanneer je overal dingen achter gaat zoeken, zoals je af vragen of de mensen op Hot or Net echt of nep zijn, dan denk ik dat de lol er op die manier heel snel af is. Ik heb helemaal geen zin om altijd argwanend te moeten zijn over dat soort dingen en op zich vind ik het ook te zot voor woorden dat het nodig moet zijn om zelf op dat soort dingen te letten. Ik vind het normaal dat iedereen eerlijk tegen elkaar is en niet liegt over wie je bent. Maar dat hoort ook een beetje bij de normen en waarden van die persoon zelf en dus ook hoe je opgevoed bent. Je geeft aan dat vooral de jongere mensen dit doen, dat zegt wel wat vind ik. Want ook de kinderen van nu hebben weer veel minder normen en waarden dan dat ons vroeger werd ingestampt. Misschien moet daar dan eens wat meer op gelet worden, dan ben je ook van dit soort gekkigheid af.

   Nico (41) 2 mei 2018


Meer informatie en reviews over Hot or Not