• Harm (60)
  Hotornot klacht 4 reacties

  Voordat ik mij heb aangemeld op hot or not heb ik heel veel op internet gelezen over de verschillende dating web sites die er zijn.
  Uit dit 'onderzoek' kwam hot or not als beste naar voren en daarom heb ik me hier als lid aangemeld.
  Tot op heden heb ik hier gelukkig nog geen enkele keer spijt van gehad, de site is lekker makkelijk voor oude rakkers zoals ik.
  En ook de prijzen zijn niet hoog en de vrouwen die er op zitten, vind ik allemaal prachtig.
  Ik moest in het begin wel even kijken hoe het allemaal precies in elkaar stak en wat ik moest doen om een account aan te maken en daarna de verschillende opties nog te bekijken.
  Maar wanneer je je er een klein beetje in verdiept, kom je er achter dat het eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld is en dat je het zo onder de knie hebt.

  Het grappige is dat sinds ik hier op zit, ik het er met mijn biljart vrienden over heb gehad en dat drie hiervan nu ook een account hier hebben aangemaakt.
  Volgens mij zijn zij er net zo over te spreken als ik, als ik ten minste mag afgaan op de stoere praatjes die ze rondvertellen over de mooie jonge meiden waar ze op dat moment mee aan het online praten zijn.

  Bezoek Hot or Not

  Harm (60) 29 april 2018
  • (62)

   Ik ben dus niet de enige oude bok op de een jonge en hippe website. Hier was ik eerder altijd een beetje bang voor, want ik dacht dat dit soort dingen echt speciaal voor het jonge spul was gemaakt. Goed om te zien dat dit niet zo is. Wel krijg ik van alle kanten waarschuwingen dat ik moet oppassen dat het allemaal nep kan zijn en dat er nepprofielen of mannen op kunnen zitten die zich als vrouwen voor doen. Maar tot nu toe heb ik nog geen klacht over hot or not en heb ik het er eigenlijk juist heel erg goed naar mijn zin. De vrouwen die ik hier spreek, zijn volgens mij allemaal echt en ik ben ook nog geen nepprofiel tegen gekomen. Ik denk dat je dat meer op de sites ziet die wat minder leden hebben en een mindere capaciteit, dan wanneer je bij een grote site als hot or not komt. Ik mag er toch van uit gaan dat ze daar wel een goed beleid tegen hebben en dat daar ook wat aan gedaan wordt, wanneer ze er echter komen dat er iets gebeurt wat niet zo hoort hier.

   Dirk (62) 29 april 2018
  • (41)

   Volgens mij is hot or not ook niet alleen voor jongeren zoals sommige mensen wel bang voor zijn. Dating sites zijn ook voor de oudere mensen onder ons en iedereen heeft toch recht op een nieuwe liefde of op liefde zo wie zo. Daar doet je leeftijd niet toe en dat zou er ook niet toe mogen doen. Het leuke op hot or not vind ik is dat je zelf kunt aangeven of je bepaalde dingen wel of niet wilt, er zitten allerlei opties op en dit zorgt er voor dat je kunt zien welke mensen er echt voor willen gaan en welke profielen nep zijn en dus ook niet willen betalen bijvoorbeeld. Helaas zie je wel vaak dat mensen die bijvoorbeeld geen foto hebben dat zijn het ook allemaal niet leuk vinden enzo terwijl ik juist zoiets heb van dat ze dan zelf ook een beetje beter hun best ervoor mogen doen.

   Loes (41) 29 april 2018
  • (53)

   Al die mensen die een klacht schrijven over hot or not snappen er in mijn optiek helemaal geen fluit van. Als je een goede datingsite wilt zien, dan is dit voor mij eigenlijk de enige optie. Eindelijk een keer een site zonder al die flut nepprofielen en mensen die allemaal fake zijn en dingen zeggen die ze uiteindelijk toch weer niet waar maken. Hier kun je ten minste met mensen op date gaan en dat ze ook echt op komen dagen. Al die fake profielen die zeggen dat ze met je willen daten op andere sites, zijn bij mij nog nooit op komen dagen en hier was het gelijk de eerste keer raak. Dat zegt wel iets over de site vind ik en ook over de mensen die hier op zitten.

   Gert (53) 29 april 2018
  • (37)

   Ik vind het zo’n leuke verrassing in te zien dat het toch ook wel heel veel oudere mensen op hot or not zitten en dat deze mensen die gok nog gewoon weer durven te nemen. Je moet ook niet te bang zijn en uiteindelijk moet je die sprong in het diepe ook gewoon nemen, als je weer een nieuwe kans op liefde wilt ervaren.

   Je ziet ook best wel veel oudere vrouwen hier en dat is ook leuk voor de mannen van die leeftijd. De kans dat de vrouwen die een wat hogere leeftijd hebben ook nog weer kleiner waarschijnlijk dat de profielen hiervan nep zijn dan bij de jongere mensen. Dus dan is de kans dat het een succes wordt misschien zelfs nog wel groter.

   Tim (37) 2 mei 2018


Meer informatie en reviews over Hot or Not