• Natasja (39)
  Goede site maar weinig echt leuke mannen 1 reactie

  Ik zie allemaal positieve reviews over Hot or Not maar als vrouw zijnde is het een gekkenhuis. Meteen na aanmelding, zelfs zonder foto, krijg je al allerlei berichten van heren die hopen dat je VIP wordt of sturen een telefoonnummer... Waar gebeurd verhaal...
  Dus ik dacht bij mezelf, nou goed, aandacht! Lijkt me goed! Dus een VIP pakket gekocht waardoor ik onbeperkt kon chatten voor een hele maand. Na 2 weken heb ik 3 ontmoetingen gehad, wat gedronken in een cafe, je kent het wel. Niks te klagen dus zal je denken? Helaas... Om die 3 leuke mannen te vinden moest ik langs een stel gekken, echt maniakken! Allerlei berichten of ik hun pielemuis wilde zien of dat ik misschien zin had in seks.... Mannen, ik ken jullie niet! Ik besef ook wel dat het niet de 1e keus mannen zijn over het algemeen, die zitten al keurig samenwonend happy family. Maar dat een gekkenhuis als dit zou zijn, had ik echt niet gedacht.
  Ik geef Hot or Not 4 sterren want ze leveren ontmoetingen en gesprekken, de aard hiervan kunnen zij niets aan doen. In principe goed dat er een betaald systeem in zit waardoor je alle niet serieuze mensen bij voorbaat filtert. Moet je nagaan als iedere gek, ook niet serieus, onbeperkt kon chatten. Overigens kunnen gratis leden je wel toevoegen aan een favorieten lijst waarvan je dan een berichtje krijgt, vanzelfsprekend negeer ik deze allen. Dat deze leden dit uberhaupt doen vind ik raar, registreren op een datingsite maar hierna er niets mee willen doen. Registreer je dan gewoon niet?
  Nou goed, een groot bericht, hoop dat ik jullie een beetje een inkijk heb kunnen geven over deze website. De conclusie is dat het werkt, je krijgt ontmoetingen en gesprekken, je moet de leuke mannen er echter wel uit zoeken.

  Bezoek Hot or Not

  Natasja (39) 22 januari 2018
  • (46)

   Op iedere datingsite vind je 2e keus mensen inderdaad, tenzij je een 18 jarige hebt heel misschien maar zelfs dan is de kans klein. Ook de vrouwen zijn niet altijd de leukste, deze zijn gold diggers of anderzijds reageren ze op geen enkel bericht, geen fatsoen vind ik dat.
   Helaas vind je in een kroeg ook niet de beste types dus ik ben wel aangewezen op datingwebsites als:
   www.hotornot.nl

   Ik moet ook zeggen dat een date versieren op deze datingwebsite wel redelijk soepel verloopt omdat er veel actieve leden zijn. Op andere datingwebsites kreeg ik amper berichten, op Hot or Not zijn er altijd wel een paar die terug chatten.

   Hans (46) 22 januari 2018


Meer informatie en reviews over Hot or Not