• Luuk (30)
  Veel in de buurt 2 reacties

  Ik ben geboren en getogen in het hoogste puntje van Nederland, het mooie Groningen, en daar woon en leef ik nu nog steeds. Zou niet anders willen. Maar, en nu komt het, wanneer het in Groningen woont en op een dating site zit dan kom je er wel achter dat veel mensen Groningen toch wel heel ver weg vinden. Bij Hot or not kun je heel erg veel mensen vinden die bij jou ‘uit de buurt’ komen en dan voorkom je dit probleem. Ik denk dat dit hier ook makkelijker is omdat het zoveel leden heeft, maar het scheelt wel enorm. Dit is voor mij een groot pluspunt aan Hot or not

  Bezoek Hot or Not

  Luuk (30) 21 oktober 2017
  • (59)

   Ik kom ook uit een plaats wat velen als een uithoek van Nederland zien. Het is me opgevallen dat er toch best veel mensen zijn die hier ook uit de buurt komen, hier kun je op zoeken. Ik vind dat een hele nuttige zoekfunctie op de site waar ik ook vaak gebruik van maak.

   Koen (59) 24 oktober 2017
  • (52)

   Dit vind ik juist helemaal niet. Ik kan niemand vinden hier die binnen mijn eisen valt en ook nog eens binnen een straal van 30 km te vinden is. Ik die het niet zitten om lager dan een half uur te moeten reizen voor een relatie.

   Rik (52) 28 oktober 2017


Meer informatie en reviews over Hot or Not