• Ben (32)
    Alles wordt oudbollig 2 reacties

    Tegenwoordig willen de ouderen ook alles doen wat hip is en wat jongere mensen doen. Kijk maar naar de scooters en dergelijke, tegenwoordig zie je ook super veel mensen van zestig plus op dating sites als deze zitten. Sorry hoor denk ik dan, maar daar ben je dan echt wel een beetje te oud voor vind ik. Het lijkt wel of alles tegenwoordig veel sneller oudbollig lijkt, juist omdat die ouderen proberen ‘hip’ en jong te blijven. Van mij hoeft dat niet, ik vind het alleen maar irritant.

    Bezoek Hot or Not

    Ben (32) 15 oktober 2017
    •  (30)

      Hier ben ik het op zich wel een beetje mee eens, maar ik maak me daar niet zo heel erg druk om. Ik vind het wel leuk dat de ouderen niet zo sloom en stoffig meer zijn als vroeger en proberen wat jonger en fitter te blijven voor de kleinkinderen enzo.

      Luuk (30) 21 oktober 2017
    •  (64)

      Beste Ben,
      Wie ben jij dan wel om te zeggen dat mensen van 60 te oud zijn om op een datingsite te zitten ?
      Mogen wij geen behoefte hebben aan iemand anders in ons leven, of is het zo dat als je boven de 60 bent en je zonder relatie komt te zitten, je er zelf maar uit moet stappen omdat jij als dertiger ons irritant vind ?
      ik hoop voor jou dat je niet oud hoeft te worden want als je boven de 60 komt, ga je jezelf wellicht irritant vinden.
      Nou, ik moet zeggen dat ik jou nu al heel erg irritant vind, want als iedereen zo weinig respect en empathie voor anderen zou hebben, zou het hier niet erg leefbaar zijn.
      Als ik jou was zou ik de mogelijkheid van euthanasie maar eens goed in overweging nemen voordat je verder gaat met je leven, want je bent oud(en dus irritant) voordat je het weet.
      Gelukkig zijn trieste figuren zoals jij in de minderheid.

      Eric (64) 25 november 2017


Meer informatie en reviews over Hot or Not