• Michel (28)
    Hotornot timmert aan de weg 2 reacties

    Grappig om te zien dat Hotornot zo goed op het internet staat qua naam en bekendheid. Hier ben ik het dan ook mee eens. Vind dat Tinder en Hotornot aan de weg timmeren als het gaat op het gebied van dating. Veel nieuwe en verfrissende functies waar iedereen naar uit keek kan je wel zeggen. In korte tijd hebben deze 2 sites meer leden dan bijvoorbeeld een Lexa die al jaren een goede dienst levert. Hotornot is even duur als Lexa en Tinder zelfs goedkoper, ik zit dan dus liever op 1 van deze datingsites dan op Lexa omdat het aanbod momenteel veel groter is en de kans op een date dus ook veel groter is. Dit merk je ook meteen na registratie, je krijgt de berichtjes en profielbezoekers om je oren geslingerd.

    Bezoek Hot or Not

    Michel (28) 2 juni 2017
    •  (41)

      Ik ben het 1000% eens met deze reviews. Tegenwoordig zit alle jeugd met de telefoon in zijn handen, veel op zulke websites. Een lexa app is niet te bekennen, ik weet niet eens of deze app uberhaupt bestaat dus dat zegt wel genoeg.

      Fred (41) 2 juni 2017
    •  (25)

      Ze timmeren inderdaad wat aan, eergisteren was Hotornot de hele middag online omdat ze een update aan het uitvoeren waren. En ja hoor de lidmaatschappen liepen gewoon door. Verder wel een goede website met veel leuke leden waar ik geregeld contact mee heb.

      Tanja (25) 2 juni 2017


Meer informatie en reviews over Hot or Not