• Visser (36)
    is hot or not nep is de vraag 3 reacties

    Op de vraag: Is Hot or Not nep? Is het antwoord wel redelijk duidelijk. Er zitten wel wat neppers maar deze worden wel snel verwijderd door de klantenservice als ze het door hebben. Als test heb ik een vrouwelijk account aangemaakt met mijn eigen email waarin een jongensnaam stond, deze werd per direct verwijderd. Goed werk dus. Daarna heb ik een vrouwelijk account aangemaakt (op een ander ip adres natuurlijk) waarbij het mailadres ook vrouwelijk was ingesteld. Deze bleef er een tijdje op staan, toen ik er een foto op zette van een vrouw die uit het buitenland kwam met een andere naam werd dit account ook per direct verwijderd. Goed werk dus al met al. Zijn weinig datingwebsites die zo snel en goed werken.

    Bezoek Hot or Not

    Visser (36) 9 januari 2017
    •  (29)

      Klopt inderdaad precies wat je zegt. Ik heb soms een gesprekje met iemand en die is dan plots verwijderd omdat zij niet is wie ze zegt dat ze is. Wel jammer dat het gebeurd maar daar kan de datingsite ook niets aan doen mijn inziens.

      Erik (29) 9 januari 2017
    •  (29)

      Hot or Not is niet nep. Ik heb er meerdere dates met mannen door gekregen. Ik vind dit ook de leukste datingsite die er is op het moment, het werkt ook super leuk op de telefoon.

      Suzie (29) 9 januari 2017
    •  (44)

      Ik zal de vraag ook maar beantwoorden:

      Hot or Not is NIET nep.

      Veel datingwebsites doen er veel aan om fakers te weren. Het lijkt wel een kwaal. Gratis datingwebsites als Badoo enz. hebben hier nog het meeste last van vanzelfsprekend. Deze fakers kunnen dus chatten zonder iets te hebben betaald, een lagere drempel kunnen zij zich niet wensen.

      Eefje (44) 9 januari 2017


Meer informatie en reviews over Hot or Not