• Kees (51)
    hotornot positief 3 reacties

    Veel positieve reviews over hotornot.nl zie ik hier. Ik sluit me er bij aan na een lidmaatschap te hebben gehad van 3 maanden (50 euro, maar het is het waard). Meerdere ontmoetingen gehad en heb het erg naar mijn zin gehad hier. Na 3 maanden heb je het echter wel gezien. Zijn veel leden maar in de oudere categorie toch wat minder.

    Bezoek Hot or Not

    Kees (51) 6 oktober 2016
    •  (26)

      Klopt helemaal, ik heb al vaker gezegd: als het je niet lukt om op hotornot een date te krijgen, dan lukt het je nergens. Nou ja misschien op Badoo maar die is van dezelfde makers.

      Fan (26) 6 oktober 2016
    •  (25)

      Je vindt hier alleen fakers fotos vindt je op google en blijkt dat ze ergens anders vandaan komen. Weet niet wat jullie hebben gekregen voor dit verhaaltje? Maar het is allemaal nep!!!

      maico (25) 9 oktober 2016
    •  (27)

      Klopt niets van dat het allen fakers zijn. Ik doe ook veel checks op Google maar kan nooit een foto terug vinden op een buitenlandse website o.i.d. Hoe kan jij dat wel Maico? Ben ik wel erg benieuwd naar. Zie ook dat je meerdere reacties schrijft, teleurgesteld? Prima, maar daar kan de website weinig aan doen. De meeste mensen lukt het hier namelijk wel om een date te krijgen.

      Pascal (27) 9 oktober 2016


Meer informatie en reviews over Hot or Not