• Rene (34)
    hotornot referentie 2 reacties

    Dit is mijn hotornot referentie:

    Na een lidmaatschap te hebben gehad van 3 maanden a 50 euro heb ik 3 dates gehad, allen in de laatste maand van mijn lidmaatschap. Velen klagen over het feit dat je geen dates krijgt op datingsites, mijn tip is om rustig aan te doen en de gesprekken langzaam op te bouwen. Dit werkt in mijn geval heel goed. Ja kan niet verwachten dat iemand meteen met je wilt daten door je profielfoto te hebben gezien, die overigens nog nep kan zijn in principe ook. Geduld is een schone zaak, dan gaat het je geheid lukken. Aan leden in ieder geval geen gebrek.

    Bezoek Hot or Not

    Rene (34) 11 augustus 2016
    •  (26)

      Dat kan ik be-amen! Ik heb de afgelopen tijd meerdere mannen moeten blokkeren omdat deze de dag zelf nog een date wouden hebben terwijl we nog nooit contact hadden gehad. Ik wil dat niet en ik weet vrijwel 90% zeker dat andere vrouwen dit ook niet doen. Daarnaast is het simpelweg gevaarlijk!

      Chantal (26) 12 augustus 2016
    •  (25)

      Ik geef toe dat het op hot or not makkelijker gaat dan andere datingsites maar dat zegt eigenlijk niets. Op andere datingsites is het haast onmogelijk om een date te krijgen omdat 90% van de datingsites nep leden heeft, dit zijn robots.

      Dennis (25) 14 augustus 2016


Meer informatie en reviews over Hot or Not