• Hans (32)
  Badoo is erg achteruit gegaan 1 reactie

  Ik snap eigenlijk niet waarom ik nog steeds lid ben van Badoo. Zou mijn account eigenlijk gewoon moeten verwijderen.

  Wat er gezegd wordt hier in de andere reviews over de fakeheids-factor van Badoo klopt grotendeels.

  Als je een week niet ingelogd hebt dan zal je zien dat je inderdaad automatisch een email krijgt van Badoo dat een paar leuke vrouwen je profiel hebben bezocht onder het mom van 'deze vrouwen willen met je chatten'. Natuurlijk onzin, die vrouwen weten van niets, laat staan dat die profielen echt zijn.

  Er is niks mis met het vragen van geld voor bepaalde zaken maar Badoo zet de mannen en vrouwen zó tegen elkaar op dat je vooral als man financieel uitgeknepen wordt. Wil je meer bezoekers? Betalen! Wil je meer berichtjes sturen? Betalen! Dit gebeurt via de Credits die je kunt kopen. Leuk bedacht zodat je niet door hebt hoeveel geld je eigenlijk spendeert.

  Zo moet je tegenwoordig ook betalen als je een leuke meid wilt aanspreken die al populair is. Slim bedacht. Maar ook triest, want Badoo's aantal actieve vrouwenleden is erg onder de maat. Omdat de site laagdrempelig (lees: gratis) is gaan er allerlei mannen vieze praat uitslaan en dan is de leuke vrouw natuurlijk gelijk niet meer terug te zien op de site.

  Profiel blijft wel staan natuurlijk, want ja, ze maken het niet makkelijk om het te verwijderen en ze hebben vrouwelijke profielen hard nodig om de mannen hun geld uit te knijpen.

  Voor het vrouwen aantal hoef je het ook niet te doen. De ratio man-vrouw is schat ik zo rond de 5 op 1. Reken daarbij alle verlaten of nepprofielen erbij.. en je hoeft niet lang na te denken om te begrijpen waarom je bijna geen reacties terug krijgt. Nouja, behalve van 'restant' vrouwen misschien. Diegene met 3 kinderen, beneden gemiddelde looks, vol tattoo's en nogal overgewicht.

  Laten we eerlijk zijn; dating sites staan sterk in het voordeel van de vrouwen. Het is een goede manier om snel veel vrouwen te vinden, maar daar houdt het bij op. Beter kan je je geld besteden aan een hobby waar je wel echte leuke vrouwen ontmoet.

  Want dating sites, zijn en worden steeds meer geldklopperij, en vooral de man - aangezien er nog steeds verwacht wordt dat hij de eerste zet doet - is hier de klos.

  Bezoek Badoo

  Hans (32) 19 oktober 2017
  • (46)

   Ik heb mijzelf vandaag afgemeld op badoo, dus ik zou zeggen wat houdt je tegen. Het is helemaal niet moeilijk om je account op te heffen. Wanneer je niet tevreden bent vind ik dat je dat ook gewoon zou moeten doen. Maar keus is aan jou zelf natuurlijk.

   Gert (46) 21 oktober 2017

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Badoo