• Radeloze Paul (46)
    Enorm opgelicht door een lid van Badoo 1 reactie

    Op Badoo zitten heel veel leden die je proberen te lokken naar andere websites of apps om je hierna geld af te troggelen. Ene Lidia zegt dat ze woonachtig is in Israel en ze hierheen wil verhuizen (alles in het engels). Haar zoontje is ziek en dat kan ze niet betalen, hier vroeg ze me eerst geld om. Daarna wou ze naar me toe komen (ik dacht: leuk!), wou ze weer geld ontvangen a la 300 euro voor een ticket. Ik had lange gesprekken met haar gehad dus ik vertrouwde dit wel waardoor ik dat geld naar haar heb overgeboekt. Hierna werd dat zoontje plots nog zieker waardoor ze weer 400 euro wou om een dokter te betalen. Na wat getreuzel toch maar gedaan, het gaat toch om een kind (zou je denken). Hierna nooit meer iets van deze lieftallige mevrouw gehoord, het e-mailadres waarop ze me mailde is daarnaast volgens mij verwijderd.

    Ik vind dat Badoo zich dit ook mag aanrekenen. Natuurlijk, ik heb stom geweest maar Badoo moet dit soort leden van haar website weren.

    Bezoek Badoo

    Radeloze Paul (46) 8 maart 2017
    •  (46)

      Wel grappig om nog te vermelden. Hiervoor heb ik een aantal datingwebsites betaald om daar te mogen chatten. Nooit echt iets geworden dus ik was blij dat er een datingwebsite was die gratis was: BADOO! Nou niet gratis dus.

      Paul (46) 8 maart 2017


Meer informatie en reviews over Badoo