• Man82 (34)
    Betalen voor lucht 1 reactie

    Sinds gisteren ben ik een trotse ex-badoolid. Heb mijn profiel op deze baggersite verwijderd.

    Ik was al een tijdje niet meer te spreken over de 'kwaliteit' van de vrouwen op Badoo. Veel profielen van leuke dames zijn fake of zijn al jaren niet meer actief op de site. Badoo verwijdert deze profielen echter niet. Wat er overblijft zijn leftovers.

    Vrouwen waar van alles en nog wat aan mankeert. Onder de tattoos, het lichaam van een walvis, psychische problemen en andere issues. Je vind het allemaal op deze site. Het is de tijd, energie en geld niet waard. Tenzij je bereid bent je standaarden fors te verlagen, naar marginaal niveau, en gewoon makkelijk en snel seks wilt hebben. Maar ik verdien beter en weet dat ik ook beter kan krijgen dus pas hier voor!!

    Als je als netwerksite je gebruikers vraagt om te betalen, bied dan ook kwaliteit aan. Maar dit is vrouwelijke rotzooi, een man met een greintje zelfrespect en standaarden bedankt hier vriendelijk voor.

    Er is een buitenlandse datingsite waar ik wel voor betaal, maar ik hier haal ik ook succes uit. Deze site barst van de leuke, stabiele en professionele vrouwen en tijdens mijn reizen heb ik hier succesvolle dates uitgehaald. Dus dat is elke cent dubbel en dwars waard. Maar betalen voor Badoo? Waarom mannen dat doen is mij een raadsel.

    Sinds vorig jaar draait het bij badoo niet langer meer om mensen bij elkaar te brengen, maar is deze hele site geldklopperij in optima forma. Zodra je inlogt word je links en rechts gebombardeerd om credits te kopen. Als je inlogt denk je 'hey wat een leuke informele site' maar meer dan foto's kun je niet meer. Gratis chatten is vrijwel niet meer mogelijk op Badoo.

    Badoo is niet langer meer een laagdrempelige manier om met leuke vrouwen in contact te komen. Nog niet zo lang geleden had je aantal gratis chats per dag, maar vandaag de dag mag je voor elk contactverzoek gaan betalen.

    Zodra je wilt chatten doemt direct een betaalmuur op. Hoe leuker de dame, hoe meer credits er betaald moet worden. In de tijd dat Badoo nog gratis was, werd er al bijna niet gereageerd op een chatverzoek. Waarom dan nu ervoor betalen?

    Alleen met de meest lelijke, kansloze vrouwen kun je gratis chatten. Maar al vanaf een 4 (op de aantrekkelijkheidsschaal van vrouwen) dient er betaald te worden voor een chat.

    Zolang badoo inactieve profielen niet opruimt, de fake profielen niet weert en geen gratis chatdeel meer biedt, zie ik de toegevoegde waarde niet meer van deze site. Ik ben er klaar mee!

    Als je het niet erg vind om de portemonnee te trekken en je ook niet kritisch bent wat betreft vrouwen en makkelijk een one night stand wilt, kan badoo een oplossing zijn.

    De makers van deze site hebben maar 1 doel voor ogen: geld, geld en nog eens geld en bieden daar niks voor terug.

    De kwaliteit van de beschikbare vrouwen, in ieder geval in Nederland, is ver onder de maat of van twijfelachtige kwaliteit. Je word er bijna depressief van.

    Een site waar de onderkant van de samenleving bijeenkomt. Een vergaarbak van idioten en leftovers. Denk niet dat je hier stabiele, aantrekkelijke en professionele gaat vinden.

    Bezoek Badoo

    Man82 (34) 19 november 2016
    •  (32)

      Hier wil ik graag, iets minder uitgebreid dan u, op reageren.
      Ik ben het namelijk absoluut met u eens. De enorme hoeveelheid geld dat dit kost, wordt gewoon opgeslokt en uiteindelijk krijg je er niks voor terug. dat is zo enorm jammer! Slecht ook bovendien.

      cees (32) 4 december 2016


Meer informatie en reviews over Badoo