Single
7,0

8 reviews

Exclusief daten voor bewuste singles. Geniet van het single leven, direct verbinden is niet nodig. Je kan op Single.nl snel nieuwe vrienden maken. Zodra je een profiel hebt aangemaakt kan jij je laten ontdekken door andere Single gebruikers. Gebruik de Single app om overal bereikbaar te zijn.

Cijfer en gebruikersgemak

Single.nl krijgt van ons een 7,0. Een prima cijfer om mee te beginnen, zodra de website meer leden heeft gegenereerd, zal dit cijfer zeker stijgen. De website en app werken prima, de prijzen zijn duidelijk alvorens registratie en alles is overzichtelijk.

Prijzenlijst Single.nl

 • 1 maand abonnement: € 22,50
 • 3 maanden abonnement: € 43,50
 • 6 maanden abonnement: € 55,50
 • 1 jaar abonnement: € 96,00
Ontevreden over Single? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (8)

 • David (28)
  Pffff kleine kans zeg 0 reacties

  Dat deze dating site single.nl heet vind ik goed passen cynisch gezien, want de kans dat je op deze site single blijft is denk ik zo’n 99% in percentages. Ten eerste zitten er ten opzichte van de mannen amper vrouwen op de site en ten tweede zijn de vrouwen die er op zitten nu ook niet bepaald date materiaal. Dat klinkt misschien lullig maar zo zie ik het wel. Dus nee, ik zie mijzelf hier niet gauw van mijn single bestaan afstappen, daarvoor moet ik toch echt naar een andere dating site.

  David (28) 1 oktober 2020
 • Willemwelja (41)
  Heel slecht veel nep profielen 0 reacties

  Het viel mij vanaf dag een al op hoe snel talloze verschillende vrouwen om een overboeking vragen om de gekste redenen wel leuk allemaal maar om een lidmaatschap te betalen en dan ook nog eens iedere vrouw gaat wel erg ver. Gaat best snel het gesprek begint van heey hoe is het blablabla, leuke week gehad, wat zoek je hier blabla en wil je ook afspreken? Nou daarna komt de vraag ow ... ik heb een probleem wil je me wat geld overboeken. Ik kan jullie trouwens verzekeren dat als je eenmaal iets overboekt dat je het daarna nog een paar keer mag doen en de bedragen worden steeds hoger en raadt eens! Er zal nooit een ontmoeting komen. Zo gaat het iedere x bij heel veel vrouwen al meegemaakt en als je meer over een van die vrouwen wil weten krijg je gewoon geen antwoord meer of ze lullen er overheen 2 dagen later komen ze weer aankloppen alsof er niks gebeurd is! Heey hoe is het ik verveel me, nog wat leuks gedaan? Pffff ik was het zat en ik schreef naar een dame dat ik niet veel vertrouwen meer heb in deze site en vroeg haar of er een andere mogelijkheid was en gewoon dat we konden daten met haar waarop zij zei wat? Ik dacht je bent toch geen mongool? Zo beschreef ik het niet ik bleef netjes en heb niet gescholden of wat dan ook. Zij zei succes verder waarop ik zei (jij ben ook al zo’n neppe, succes met geld afhandig maken 2 min later bamm account verwijderd midden in de nacht!! Hoe dan? Had ik hier te maken met een van de admins? Denk haast van wel en haar profielfoto’s kwamen ook niet echt overheen naar mijn idee zolang ze aan je verdienen is het goed maar als je hun door heb en je laat dat blijken dan zien ze je als een gevaar en wordt je account verwijderd de goeie verhalen over deze kan ik niet over meepraten er zitten vast wel echte profielen tussen maar die zijn haast niet te vinden dus voor alle mannen wees gewaarschuwd het is zonde van je geld en het is pure tijdverspilling ze hadden niet eens een geldige reden om mij te bannen maar ze doen het toch. Single.nl is grotendeels pure oplichterij Zoals zoveel datingsites. Nogmaals wees gewaarschuwd! Oja geef ook niet zomaar je prive telefoonnummer of e-mail want daarop doen ze natuurlijk precies hetzelfde.

  Willemwelja (41) 11 juli 2020
 • Rick (31)
  Klacht over Single 0 reacties

  Als je op de website single.nl kijkt, dan zie je verschillende foto's staan van zogenaamde leden van deze website. Maar ieder nadenkend mens kan zelf ook wel bedenken dat dit modellen zijn die hiervoor zijn ingehuurd, want zulke knappe singles bestaan er amper en als ze er zijn dan zitten deze mensen echt niet allemaal op deze website. Maar toch hoop je er stiekem wel op.

  Nu wil ik zeker niet zeggen dat hier geen knappe mensen op zitten, maar ik vind het wel een slimme strategie die ze gebruiken en ik denk dat hierdoor ook veel mensen in ieder geval mannen zich hier op aanmelden, voor mij gaf dit wel de doorslag. Toen ik me hier had aangemeld ging ik gelijk op zoek in de hoop dit soort meiden/vrouwen te vinden en er waren best een paar die heel knap waren en zeker in de buurt kwamen, maar nooit zo zoals op de beginpagina.

  Dus het is niet zo dat ik hier een klacht over wil indienen, maar ik wel dat mensen zich realiseren dat dit niet de werkelijkheid is van de website zelf. Je hebt echt knappe vrouwen er op zitten, maar er zitten ook normale vrouwen en vrouwen die nu eenmaal iets minder goed bedeeld zijn als het op uiterlijk aan komt. Dat geeft niet, maar het is wel belangrijk om te weten.

  Verder ben ik echt heel erg blij met single.nl want ze hanteren een systeem die lekker eenvoudig is en zelfs mijn vader van 70 begrijpt hoe het er hier aan toe gaat. Dit heb ik hem laatst toevallig laten zien en hij vond het erg leuk, zo leuk zelfs dat hij het ook nog wel zag zitten als hij jonger was geweest zei hij haha....

  Rick (31) 28 augustus 2019
 • Martin (34)
  Ervaring met single website 0 reacties

  Single.nl is de enige website die ik ken die in zijn tekst heeft opgenomen dat er geen verbinding hoeft plaats te vinden maar dat je lekker ongebonden kunt blijven door daten als je dit wilt en dat was precies waar ik naar op zoek was.
  Ik vind het goed om een optie te hebben op een leuke relatie met een vrouw maar ik zit er niet op te wachten om meteen in het huisje boompje beestje idee terecht te komen en wil ook niet dat de vrouw in kwestie dit van mij zou gaan verwachten.
  Hier weten ze waar ze aan toe zijn en hebben ze hier zelf ook vaak om die reden voor gekozen, wat het op de heel losjes en ongebonden houdt.
  Ik vind dit heel plezierig!

  Martin (34) 24 augustus 2019
 • Frits (34)
  Singlenl beoordeling 1 reactie

  22,50 betala je per maand om hier onbeperkt te kunnen chatten, iets goedkoper als grote datingsites als dateplanet, lovezone, lexa, relatieplanet en noem ze maar op. Denk dat ze nog in de opbouwfase zitten want het aantal leden is wel een stuk kleiner als die van de grotere datingsites maar goed wat ik al zei, de prijs is ook goedkoper. Ze doen er veel aan om nep leden te weren staat op de pagina dus prima lijkt me. Je betaald iets minder voor iets minder keuze maar als de juiste er tussen zit...... dan ben je klaar natuurlijk!

  Frits (34) 24 augustus 2019
 • Bart Huizen (28)
  Single NL review 1 reactie

  Datingsite Single.nl is een prima site om mensen te leren kennen, chatten gaat soepel en er zijn redelijk wat mensen online om mee te chatten. Heb in een week tijd 3 vrouwen leren kennen waar ik af en toe mee chat en waar ik tevens volgende week een date mee heb afgesproken dus ben benieuwd hoe me dat zal vergaan en of de vrouw een beetje hetzelfde overkomt als op de chat. Maar vooralsnog heb ik geen klachten over de site.

  Bart Huizen (28) 24 augustus 2019
 • Mr lucky (56)
  Beoordeling Single 0 reacties

  Ik verwacht dat single.nl vooral een website is die bij mannen heel erg in de smaak valt.
  Je hoort immers erg vaak dat mannen er nog niet klaar voor zijn om zich te binden en dat dat ook de voornaamste reden is geweest waarom het stuk liep in de relatie.
  Bij single.nl gaat het om ‘genieten van het leven’ en tevens dat je je niet perse meteen hoeft te binden maar dat verliefd worden wel mag.
  Wanneer ik naar mijzelf kijk dan spreekt mij dit heel erg aan, maar ik denk dat er met mij nog heel veel andere mannen en misschien ook wel ongebonden vrouwen zijn die dit ongedwongen concept heel erg zien zitten.
  Als je op single.nl inlogd dan ziet alles er ook gewoon keurig uit en verschilt het niet EEG veel van andere online datingwebsites.
  Hetgeen wat deze site zo anders maakt dan anderen vind ik vooral de achterliggende gedachte.

  Mr lucky (56) 24 augustus 2019
 • Mabel (30)
  Nieuw maar mooi 1 reactie

  Single is een nieuwe datingsite en dat zie je goed aan de mensen die hier op te vinden zijn, dat zijn er nu helaas nog niet zo veel maar gelukkig worden het er wel steeds meer.
  Dat komt omdat ik het verder well een mooie website vind en ik heb een beetje het idee dat dit een nieuwe soort tinder wordt.
  De mensen die hier op zitten zijn nog niet zo oud en dat bevalt mij wel.
  Zelf ben ik dertig jaar oud dus ik zit er ook niet op te wachten om een date te hebben met iemand die al grootvader is of gewoon een stuk ouder dan dat ik ben.
  Een paar jaar ouder dan ik zelf vind ik niet erg maar er zit wel een limiet aan.

  Mabel (30) 22 juni 2019