Single
7,0

4 reviews

Exclusief daten voor bewuste singles. Geniet van het single leven, direct verbinden is niet nodig. Je kan op Single.nl snel nieuwe vrienden maken. Zodra je een profiel hebt aangemaakt kan jij je laten ontdekken door andere Single gebruikers. Gebruik de Single app om overal bereikbaar te zijn.

Cijfer en gebruikersgemak

Single.nl krijgt van ons een 7,0. Een prima cijfer om mee te beginnen, zodra de website meer leden heeft gegenereerd, zal dit cijfer zeker stijgen. De website en app werken prima, de prijzen zijn duidelijk alvorens registratie en alles is overzichtelijk.

Prijzenlijst Single.nl

 • 1 maand abonnement: € 22,50
 • 3 maanden abonnement: € 43,50
 • 6 maanden abonnement: € 55,50
 • 1 jaar abonnement: € 96,00
Ontevreden over Single? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (4)

 • Martin (34)
  Ervaring met single website 0 reacties

  Single.nl is de enige website die ik ken die in zijn tekst heeft opgenomen dat er geen verbinding hoeft plaats te vinden maar dat je lekker ongebonden kunt blijven door daten als je dit wilt en dat was precies waar ik naar op zoek was.
  Ik vind het goed om een optie te hebben op een leuke relatie met een vrouw maar ik zit er niet op te wachten om meteen in het huisje boompje beestje idee terecht te komen en wil ook niet dat de vrouw in kwestie dit van mij zou gaan verwachten.
  Hier weten ze waar ze aan toe zijn en hebben ze hier zelf ook vaak om die reden voor gekozen, wat het op de heel losjes en ongebonden houdt.
  Ik vind dit heel plezierig!

  Martin (34) 24 augustus 2019
 • Frits (34)
  Singlenl beoordeling 1 reactie

  22,50 betala je per maand om hier onbeperkt te kunnen chatten, iets goedkoper als grote datingsites als dateplanet, lovezone, lexa, relatieplanet en noem ze maar op. Denk dat ze nog in de opbouwfase zitten want het aantal leden is wel een stuk kleiner als die van de grotere datingsites maar goed wat ik al zei, de prijs is ook goedkoper. Ze doen er veel aan om nep leden te weren staat op de pagina dus prima lijkt me. Je betaald iets minder voor iets minder keuze maar als de juiste er tussen zit...... dan ben je klaar natuurlijk!

  Frits (34) 24 augustus 2019
 • Bart Huizen (28)
  Single NL review 1 reactie

  Datingsite Single.nl is een prima site om mensen te leren kennen, chatten gaat soepel en er zijn redelijk wat mensen online om mee te chatten. Heb in een week tijd 3 vrouwen leren kennen waar ik af en toe mee chat en waar ik tevens volgende week een date mee heb afgesproken dus ben benieuwd hoe me dat zal vergaan en of de vrouw een beetje hetzelfde overkomt als op de chat. Maar vooralsnog heb ik geen klachten over de site.

  Bart Huizen (28) 24 augustus 2019
 • Mabel (30)
  Nieuw maar mooi 1 reactie

  Single is een nieuwe datingsite en dat zie je goed aan de mensen die hier op te vinden zijn, dat zijn er nu helaas nog niet zo veel maar gelukkig worden het er wel steeds meer.
  Dat komt omdat ik het verder well een mooie website vind en ik heb een beetje het idee dat dit een nieuwe soort tinder wordt.
  De mensen die hier op zitten zijn nog niet zo oud en dat bevalt mij wel.
  Zelf ben ik dertig jaar oud dus ik zit er ook niet op te wachten om een date te hebben met iemand die al grootvader is of gewoon een stuk ouder dan dat ik ben.
  Een paar jaar ouder dan ik zelf vind ik niet erg maar er zit wel een limiet aan.

  Mabel (30) 22 juni 2019