Single
7,0

1 review

Exclusief daten voor bewuste singles. Geniet van het single leven, direct verbinden is niet nodig. Je kan op Single.nl snel nieuwe vrienden maken. Zodra je een profiel hebt aangemaakt kan jij je laten ontdekken door andere Single gebruikers. Gebruik de Single app om overal bereikbaar te zijn.

Cijfer en gebruikersgemak

Single.nl krijgt van ons een 7,0. Een prima cijfer om mee te beginnen, zodra de website meer leden heeft gegenereerd, zal dit cijfer zeker stijgen. De website en app werken prima, de prijzen zijn duidelijk alvorens registratie en alles is overzichtelijk.

Prijzenlijst Single.nl

 • 1 maand abonnement: € 22,50
 • 3 maanden abonnement: € 43,50
 • 6 maanden abonnement: € 55,50
 • 1 jaar abonnement: € 96,00
Ontevreden over Single? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 67 keer bezocht.

Reviews ( 1 )

 • Mabel (30)
  Nieuw maar mooi 1 reactie

  Single is een nieuwe datingsite en dat zie je goed aan de mensen die hier op te vinden zijn, dat zijn er nu helaas nog niet zo veel maar gelukkig worden het er wel steeds meer.
  Dat komt omdat ik het verder well een mooie website vind en ik heb een beetje het idee dat dit een nieuwe soort tinder wordt.
  De mensen die hier op zitten zijn nog niet zo oud en dat bevalt mij wel.
  Zelf ben ik dertig jaar oud dus ik zit er ook niet op te wachten om een date te hebben met iemand die al grootvader is of gewoon een stuk ouder dan dat ik ben.
  Een paar jaar ouder dan ik zelf vind ik niet erg maar er zit wel een limiet aan.

  Mabel (30) 22 juni 2019

Plaats een review