Runnersdate
7,7

Runnersdate.nl is een unieke datingwebsite op basis van het feit dat je hier een hardloopmaatje kan vinden en misschien wel meer. Voor fitte en sportieve mensen is het hier dan ook redelijk makkelijk om een date te versieren, al begint het met een hardloop circuit. Runnersdate organiseert tevens evenementen en je zit qua abonnement nergens aan vast na betaling.

Cijfer en gebruikersgemak

Een 7,7 staat voor alsnog op het rapport van Runnersdate. Dit omdat het concept uniek is en de prijzen prima zijn. Enig puntje is het ledenaanbod, deze valt in het niet bij andere grote datingwebsites, echter is de datingwebsite vrij nieuw dus laten we hen de tijd geven.

Prijzenlijst Runnersdate

 • 1 maand abonnement: € 4,99
 • 3 maanden abonnement: € 9,95
 • 6 maanden abonnement: € 19,95
 • 12 maanden abonnement: € 29,95

Bezoek Runnersdate

https://www.runnersdate.nl

Ontevreden over Runnersdate?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 69 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Tim (23)
  Fishing 0 reacties

  Na betaling van €5 en diezelfde dag 2x verzoeken ontvangen om te chatten van een dame. Daarvoor moest nogmaals €5 worden betaald. Omdat ik daar geen zin in had zei Nataly dat ik een faker was en is mijn account verwijderd. Runnersdate klantenservice zegt dat ik verkeerd heb gereageerd op Nataly ((fishing bitch) Account verwijderd weg €5

  Tim (23) 26 februari 2019
 • Peter (40)
  Absurd 1 reactie

  Dit soort sites, dat zijn van die sites dat vind je helemaal geweldig of je vind het helemaal niets. En helaas hoor ik bij die tweede groep, want wat maakt het uit of iemand aan hardlopen doet of niet. Dat is voor mij niet belangrijk in een vrouw. En als je zo graag wilt dat je vrouw sportief bezig is, dan kan het toch ook met iets anders zijn dan met hardlopen? Ik snap de hele gedachte achter deze site totaal niet, ik vind het echt absurd. Ik wou echt dat het anders was, maar ik kan her helaas niet meer van maken dan dit.

  Peter (40) 23 februari 2019
 • Bart (34)
  Vreemd maar wel leuk 1 reactie

  Wat een bijzondere website is dit zeg! Ze bedenken het ook steeds gekker. Het idee om hier iemand te zoeken en te vinden om me hard te lopen en van daaruit misschien wel meer vind ik erg vreemd maar ook wel weer leuk! Ik ben zelf heel erg sportief namelijk en ik vind het erg aantrekkelijk als een vrouw dit ook is en er net als ik een gezonde leefstijl op nahoud. Van die fitgirls hoef ik niet hoor, die doen het in mijn ogen alleen maar voor de camera en voor hun lijf, ik zoek iemand die echt gezond in het leven staat zowel qua sporten als qua voeding en mindset. Dus wie weet vind ik dat hier wel, het kost in ieder geval bijna niets dat vind ik al erg positief.

  Bart (34) 20 februari 2019

Plaats een review