Runnersdate
7,7

11 reviews

Runnersdate.nl is een unieke datingwebsite op basis van het feit dat je hier een hardloopmaatje kan vinden en misschien wel meer. Voor fitte en sportieve mensen is het hier dan ook redelijk makkelijk om een date te versieren, al begint het met een hardloop circuit. Runnersdate organiseert tevens evenementen en je zit qua abonnement nergens aan vast na betaling.

Cijfer en gebruikersgemak

Een 7,7 staat voor alsnog op het rapport van Runnersdate. Dit omdat het concept uniek is en de prijzen prima zijn. Enig puntje is het ledenaanbod, deze valt in het niet bij andere grote datingwebsites, echter is de datingwebsite vrij nieuw dus laten we hen de tijd geven.

Prijzenlijst Runnersdate

 • 1 maand abonnement: € 4,99
 • 3 maanden abonnement: € 9,95
 • 6 maanden abonnement: € 19,95
 • 12 maanden abonnement: € 29,95
Ontevreden over Runnersdate? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (11)

 • Mitchell (46)
  Runnersdate beoordeling 0 reacties

  Ik vind Runnersdate een hele leuke datingsite, maar dit heeft niets te maken met het feit dat het hier om mensen gaat die ook aan hardlopen doen net als ik.
  Dus dat is voor hun heel veel extra moeite geweest wat voor mij echt niet had gehoeven en dat vind ik een beetje zonde.
  Mij maakt het absoluut niet uit of een vrouw wel of niet aan hardlopen doet, er zijn hele andere aspecten aan een vrouw die ik veel belangrijker vind dan dat en waar ik dus veel meer waarde aan hecht.
  Maar het is echt wel een goede site dat zeker, alleen niet om de redenen waarvoor zij het bedoelt hadden want dat vind ik niet belangrijk.

  Mitchell (46) 27 december 2019
 • Yara (37)
  Verrassend goed 0 reacties

  Ik vond het een heel ongewoon idee en ik had dan ook nooit verwacht dat dit zo goed zou uitpakken.
  Ik zat hier nog geen twee weken op en ik had al een leuke man gevonden om een keer mee af te spreken.
  Dit bewijst maar weer hoe het hebben van een gezamenlijke hobby/passie kan helpen bij het breken van het ijs tussen een man en een vrouw.
  Tot op heden klikt het nog steeds heel goed tussen ons en we gaan binnenkort al op onze derde date.
  En dat allemaal dankzij deze website, terwijl ik hier zelf eerlijk gezegd niets van had verwacht.

  Yara (37) 19 november 2019
 • Huub (46)
  Geen meerwaarde 0 reacties

  Het kan aan mij liggen hoor en als dat zo is voel je dan ook geroepen om dit aan te geven, maar ik zie de meerwaarde van deze hele site niet.
  Alsof het mij ook maar iets interesseert of een vrouw aan hardlopen doet of niet.
  Ik vind het fijn als een vrouw een beetje sportief is, maar ik heb liever een minder sportieve vrouw die ook gewoon zonder schuldgevoel een pizza of een stuk taart naar binnen kan werken dan een vrouw die alleen maar sla eet en elke dag tien kilometer gaat hardlopen.
  Dus nee, voor mij hoeft dit allemaal niet.

  Huub (46) 11 juli 2019
 • Thomas (39)
  Runnersdate onzin 0 reacties

  Runnersdate vind ik de grootste onzin die er bestaat, wat maakt het nou uit of de persoon met wie je date van hardlopen of fitness of volleybal of wat dan ook houdt.
  Ik ben al lang blij als ik ergens een vrouw tegen kom, in het echt of op een datingforum, met wie ik een goede klik heb en dan interesseert het me verder allerminst wat voor sportieve hobby’s deze vrouw heeft.
  Ik snap ook niet wat deze site dan voor toegevoegde waarde heeft, ik denk zelfs dat deze site juist heel veel mensen mis loopt omdat dit compleet gefixeerd is op hardlopen en niet op sporten in het algemeen.
  Dat was al veel beter geweest omdat je dan een veel bredere doelgroep hebt.

  Thomas (39) 3 juni 2019
 • Karin (34)
  Lekker hip 1 reactie

  Ik vind Runnersdate een heerlijk hippe en nieuwe website, dat mocht ook wel weer een keer nadat ik al die andere saaie en oudbollige datingsites ben langs geweest op zoek naar iets wat bij mij past. Dat was mij ook nog niet gelukt en toen kwam ik deze website tegen, wat voor mij echt een schot in de roos is. Je kunt dus ook wel begrijpen dat ik hier heel erg blij mee ben en als je een beetje op de website zit en met wat mensen praat, over hardlopen of over iets anders, dan merk ik dat ik het hier echt heel leuk vind en dat heb ik nog niet eerder gehad met een datingsite.

  Karin (34) 25 mei 2019
 • Thomas (40)
  Positief en negatief 1 reactie

  Ik zie zowel positieve als negatieve punten bij de datingsite runnerdate.
  Allereerst vind ik het tof dat ze het aandurven om iets compleet nieuws te proberen, dat kan of een succes worden of het wordt een grote flop.
  Wat je hier doet is eigenlijk allemaal sportievelingen bij elkaar verzamelen en de kans dat zij dan den klik hebben is behoorlijk aanwezig.
  Maar je loopt zo ook een hele grote groep mensen, allereerst de groep mensen die wel sportief is maar niet aan hardlopen doet en daarnaast nog de ‘gewone’ mensen.
  Dat vind ik wel een nadeel hierbij.

  Thomas (40) 5 mei 2019
 • Henk (52)
  Niet allemaal sportief 1 reactie

  Wanneer je op een website zit die Runnersdate heet, dan verwacht ik eerlijk gezegd wel dat je in ieder geval een beetje sportief bent. Tot mijn verbazing zie ik hier echter erg veel vrouwen die totaal niet sportief lijken te zijn qua lichaam en qua levensstijl. Wanneer ik hen hier dan naar vraag geven veel ook eerlijk antwoord en vaak komt bier dan uit dat ze graag een sportieve man zouden willen hebben en daarom op deze website zitten. Dat kan niet helemaal de bedoeling zijn lijkt me.

  Henk (52) 19 april 2019
 • Manon (45)
  Leuke site en niet duur 1 reactie

  Ik vind het concept van een website waar je sporten en daten kunt combineren een heel erg leuk idee.
  Ik ben zelf iemand die erg veel sport en ik vindt het ook belangrijk dat mijn partner hier ook zo in staat en voor een gezonde levensstijl is.
  Volgens mij is dat hier (bijna) altijd wel het geval, want anders zou je je hier volgens mij niet aanmelden.
  De mannen die ik hier heb ontmoet waren ook allemaal erg sportief en bovendien erg aardig, nog een voordeel aan een man die veel met sporten en een gezonde levensstijl bezig is, is dat deze mannen er meestal bovengemiddeld goed uit zien voor hun leeftijd.
  Daarnaast hoef je voor deze website maar 5 euro per maand te betalen en dat is echt een schijntje vergeleken met andere datingwebsites uit mijn ervaring.

  Manon (45) 31 maart 2019
 • Tim (23)
  Fishing 1 reactie

  Na betaling van €5 en diezelfde dag 2x verzoeken ontvangen om te chatten van een dame. Daarvoor moest nogmaals €5 worden betaald. Omdat ik daar geen zin in had zei Nataly dat ik een faker was en is mijn account verwijderd. Runnersdate klantenservice zegt dat ik verkeerd heb gereageerd op Nataly ((fishing bitch) Account verwijderd weg €5

  Tim (23) 26 februari 2019
 • Peter (40)
  Absurd 1 reactie

  Dit soort sites, dat zijn van die sites dat vind je helemaal geweldig of je vind het helemaal niets. En helaas hoor ik bij die tweede groep, want wat maakt het uit of iemand aan hardlopen doet of niet. Dat is voor mij niet belangrijk in een vrouw. En als je zo graag wilt dat je vrouw sportief bezig is, dan kan het toch ook met iets anders zijn dan met hardlopen? Ik snap de hele gedachte achter deze site totaal niet, ik vind het echt absurd. Ik wou echt dat het anders was, maar ik kan her helaas niet meer van maken dan dit.

  Peter (40) 23 februari 2019
 • Bart (34)
  Vreemd maar wel leuk 1 reactie

  Wat een bijzondere website is dit zeg! Ze bedenken het ook steeds gekker. Het idee om hier iemand te zoeken en te vinden om me hard te lopen en van daaruit misschien wel meer vind ik erg vreemd maar ook wel weer leuk! Ik ben zelf heel erg sportief namelijk en ik vind het erg aantrekkelijk als een vrouw dit ook is en er net als ik een gezonde leefstijl op nahoud. Van die fitgirls hoef ik niet hoor, die doen het in mijn ogen alleen maar voor de camera en voor hun lijf, ik zoek iemand die echt gezond in het leven staat zowel qua sporten als qua voeding en mindset. Dus wie weet vind ik dat hier wel, het kost in ieder geval bijna niets dat vind ik al erg positief.

  Bart (34) 20 februari 2019