Pikant
6,8

20 reviews

De naam Pikant zegt eigenlijk al waar deze datingwebsite voor staat. Op Pikant.nl zijn duizenden mensen zoekende naar spanning en sensatie. Een spannende date wil je natuurlijk zo snel mogelijk plannen en dat kan op deze datingwebsite, niet teveel poespas. Dat is ook de reden waarom deze datingwebsite redelijk populair is onder de sensatiezoekers. Pikant.nl is net even anders dan andere datingwebsites. Het is niet alleen een datingwebsite, maar tevens een soort social network community. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om nieuwe contacten te maken met andere leden. Indien je echt puur voor het daten op Pikant.nl zit kan je dit aangeven in een lijst, zodra je dit hebt aangegeven zal je alleen nog andere leden tegenkomen die ook alleen op Pikant.nl aanwezig zijn om te daten, de serieuze mensen dus.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij hebben Pikant.nl een 6.8 gegeven. Een ruime voldoende maar tevens is er nog werk aan de winkel. Het social network gebeuren is vrij onoverzichtelijk en het actieve leden aantal mag ook nog wat omhoog als het de top wil bereiken.

Prijzenlijst Pikant.nl

 • 10 credits is €1,00 per bericht.
 • 50 credits is €0,80 per bericht.
 • 100 credits is €0,75 per bericht.
 • 300 credits is €0,66 per bericht.
Ontevreden over Pikant? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 1.723 keer bezocht.

Reviews ( 20 )

 • John (44)
  Pikantheid valt mee 0 reacties

  Deze site heet Pikant en beloofd dan ook heel wat, maar wanneer je er op zit kom je er al vrij snel achter dat de pikantheid die je hier zou moeten vinden best wel mee valt. Misschien ben ik meer gewend dan andere mensen, dat geloof ik ook best, maar dan nog. Ik had echt wel wat meer verwacht en gehoopt van een website met een naam als deze. Ik vind het een behoorlijke teleurstelling in ieder geval en er zijn genoeg websites die niet zo'n naam hebben maar bij wie je een hoop meer krijgt op het pikante gebied dan dat je hier kunt vinden. Voor mij was het dus helaas absoluut geen succes hier en ik heb mijn account ook niet verlengt. Ik kan het dus geen goede beoordeling geven, sorry hiervoor.

  John (44) 29 december 2018
 • Tom (60)
  Duur maar het is het waard 1 reactie

  Pikant is een hele sexy en op sex gerichte site, dus je moet er van houden en je moet er naar op zoek zijn.
  Maar wanneer dit zo is, dan is het een hele goede en site en zul je altijd vinden waar je naar op zoek was.
  Ik zit hier naar mijn idee veel vaker op dan goed voor me zou moeten zijn, maar ik kan het niet helpen.
  Vooral in het weekend, wanneer ik er tijd voor heb dan moet ik gewoon even inloggen en kijken wie er online zijn, en wanneer ik dan eenmaal online ben dan zit ik er ook zo een hele tijd achter elkaar op.
  Ik vind de site wel erg duur, maar als ik kijk wat ik er allemaal voor terug krijg en dat ik eigenlijk altijd tevreden ben over hoe dit gaat dan vind ik het het geld zeker waard.
  Zonder twijfel.

  Tom (60) 29 september 2018
 • Lucas (51)
  Pikant heeft twee opties 1 reactie

  Wanneer je op de website pikant zit kun je voor twee opties kiezen en dat vind ik heel erg handig. Je kunt gewoon voor het spannende pakket kiezen en dan vind je hier mensen die op zoek zijn Nasr hetzelfde als jij of je geeft aan dat je op zoek bent naar het serieuze werk en dan kom je bij de categorie mensen die dit ook aangegeven je ben. Ik denk dat dit veel misverstanden kan voorkomen en dat dit dus voor anderen ook heel handig is.

  Lucas (51) 15 juli 2018
 • Dirk (59)
  Pikant slecht of goed 1 reactie

  Ik vind de manier van werken die Pikant gebruikt zo raar, dat ik het gewoon helemaal niet logisch vind. Het duurt een hele tijd voordat iemand, waaronder ik, het een beetje onder de knie heeft hoe het hier allemaal gaat en dan is het natuurlijk ook nog maar de vraag of dat bevalt of niet. Mij bevalt het namelijk helemaal niet, en op deze manier gaat je geld er nog veel harder doorheen dan wanneer je gewoon per maand of per week voor iets betaald. Dan kun je er onbeperkt gebruik van maken, dat is hier niet zo. Dus tenzij je er bijna nooit op zit, wat me sterk lijkt, dan is deze manier veel minder gunstig en kost het je uiteindelijk veel meer geld dan het maandelijkse betalen.

  Dirk (59) 19 juni 2018
 • Erik (47)
  Fijn 1 reactie

  Wanneer ik aan deze site denk dan komt er gelijk de term fijn in mij op. Maar dan niet in de zin van wat fijn om je te spreken maar meer van wooow die vrouw is wel echt fijn! Ik verheug me er al op wanneer ik op de terugweg ben van mijn werk in de auto als ik weet dat ik later even op pikant inlog! Dat zegt genoeg lijkt me en dat pikante.. dat klopt wel! Pikant zijn de meiden en vrouwen hier zeker, fijn hoor!

  Erik (47) 24 maart 2018
 • Ben (64)
  Aannames 1 reactie

  De wereld zit vol met aannames, waar je ook komt dat is overal gelijk. Ook bij pikant is dit geen uitzondering, hier heeft dit een groot deel met de leeftijd van de mensen te maken. Pikant wordt hier gelinkt aan de jongere generatie, ik snap zelf totaal niet waarom. Een oudere generatie zou niet in zijn voor een beetje leven in de brouwerij tussen de lakens? Ik bek zelf zo wie zo geen fan van aannames en ik probeer dit ook zo min mogelijk te doen, want vaak schiet het mensen in het verkeerde keelgat. Zoals het bij mij ook is gebeurt zoals je ziet.

  Ben (64) 1 maart 2018
 • Victor (66)
  Te pikant 1 reactie

  Ik had niet verwacht dat ik dit zou zeggen, maar deze site is mij zelfs iets te pikant. Ik hou wel van wat spanning, maar het mag niet het geval zijn dat ik straks last van mijn hart krijg of iets dergelijks van al die spanning hier. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg is mij altijd geleerd.

  Victor (66) 10 februari 2018
 • Bert (58)
  Manier van werken niet handig 1 reactie

  De manier hoe het uitgelegd staat hoe ze hier werken, vind ik helemaal niet handig. Ik snap er eerlijk gezegd ook vrij weinig van. Volgens mij komt het er op neer dat je voor 10 credits dus ook tien euro betaald en hoe meer credits, hoe goedkoper ze worden, maar dat moet dan ook in een tekst uitgelegd worden vind ik. En ik vind hoe het hier allemaal gaat helemaal niet handig en ik zou hier zelf ook nooit voor kiezen. Ik kan me voorstellen dat het mensen afschrikt, omdat het allemaal zo onduidelijk en niet makkelijk in gebruik is.

  Bert (58) 19 januari 2018
 • Luciano (56)
  Spanning 1 reactie

  Wanneer je op zoek bent naar een beetje spanning in de liefde, dan zit je op pikant echt wel goed hoor! Ik heb de eerste paar keer dat ik hier online was met rode oortjes lopen wapperen omdat ik dat soort spanning totaal niet gewend ben. Dat is echt wel even heftig, maar wel op een hele goede manier natuurlijk. Als je eenmaal een beetje weet wat je kunt verwachten dan kijk je er gewoon enorm naar uit tot het weer avond is en je weer mag. Soms als ik op mijn werk even niets te doen heb, dan dwalen mijn gedachten wel eens af naar sommige vrouwen van deze site en dan moet ik oppassen dat mijn collega's mij niet zien dagdromen, want volgens mij kunnen ze aan mijn hoofd dan wel zien waar ik aan denk. Ik ben zo opgenomen door die site dat ik er bijna iedere dag wel een keer op zit.

  Luciano (56) 1 januari 2018
 • De waarheid (28)
  Oplichtingssite 1 reactie

  Pure geldklopperij niks meer niks minder. Support is te belabberd en de vrouwen mogen alles want die halen het geld binnen. De beheerder Myla genaamd is een fictief persoon die plaatje van internet gebruikt. Daten dacht het niet zogenaamd date er 1 daar echter die date met haar neefjes en doet geloven dat het via site gebeurt. TRAP ER NIET IN of je moet geen waarde aan je geld hechten.

  De waarheid (28) 13 november 2017
 • Henry (62)
  lastig allemaal 0 reacties

  De betalingsregeling hier, daar snap ik werkelijk niks van.
  Bij 10 credits betaal je zoveel per bericht, maar hoeveel kosten die credits dan vraag ik me af?
  Die informatie kan ik namelijk nergens vinden hier, maar ook niet op die site zelf.
  Van andere websites voor afspraakjes maken, ben ik namelijk anders gewend en dat is dat je gewoon per maand of week etcetera betaalt.
  Ik zeg niet dat dit niet goed is, maar voor mij is het nieuw en ik snap het gewoon niet.
  Hopelijk kan iemand mij hier verder bij helpen.

  Henry (62) 14 oktober 2017
 • Puck (33)
  Risico 1 reactie

  Dit is een beetje een site volgens mij om met iemand af te spreken die je niet goed kent en dan een potje te gaan rampetampen. Misschien heb ik teveel tv en films gekeken, maar als je dit doet met een onbekende, loopt mij dat veel te vaak niet goed af dus mij niet gezien! Ik vind dat nogal een risico dat je dan neemt hoor, helemaal als vrouw zijnde want dan ben je qua kracht toch altijd in het nadeel.

  Puck (33) 2 september 2017
 • Daivey (26)
  Pikant voor oudjes 1 reactie

  Voor ouderen, of oudjes zoals ik het noem, is dit misschien pikant. Maar ik vind er niet veel bijzonders aan hoor. Beetje h**rig dat wel maar niet pikant , bij die term denk ik aan heel iets anders. Ik vind het dan ook echt niet speciaal of zo deze website, beetje zonde van mijn cash die ik er ook in heb gestoken. Helaas niks meer aan te doen, doe mij maar een beetje meer sites van deze tijd. Tindr ofzo of hot or not en zo dat vind ik leuker.

  Daivey (26) 25 augustus 2017
 • Cop (45)
  man in uniform 1 reactie

  Het is een gezegde dat vrouwen op mannen in uniform vallen, ik kan helaas niet bevestigen dat dit online ook zo is. Op mijn profiel staan verschillende foto's van mijzelf in mijn werkoutfit, maar helaas krijg ik hier weinig tot geen (positieve) reacties op. Dus voor mij geldt dat helaas niet. Maar dan vind ik het alsnog een mooie site, met hele sexy dames hoor, helaas kan ik alleen niet met mijn echte naam erop in verband met privacy en mijn werk.

  Cop (45) 22 augustus 2017
 • Teun (36)
  Jongere mensen 1 reactie

  Wat ik heel plezierig aan Pikant.nl vind, is dat het vooral jongere mensen (onder de 50) zijn die hier op zitten. Niet dat ik er iets op tegen heb dat er mensen van 50+ online daten hoor, maar ik heb daar zelf geen behoefte aan dus ik hoef dan ook niet bij die mensen op de site te zitten. Hier merk je echt dat het vooral jongeren zijn, dus dat betekent ook automatisch dat je dan meer jongere vrouwen hebt om uit te kiezen, dat is alleen maar voordeel toch lijkt me.

  Teun (36) 21 augustus 2017
 • Mike (39)
  Daverend succes 1 reactie

  Mijn titel geeft al aan wat ik er van vind, ik ben helemaal om. Ik zit opk veel vaker op de site dan goed voor mij is denk ik maar ik vind dat gewoon super Hot! Die meiden en de chats alles wauw alleen als ik er aan denk wordt ok al opgewonden

  Mike (39) 21 augustus 2017
 • Harm (50)
  Weinig serieus 1 reactie

  Ik kwam hier met het idee geen saaie vrouwen te ontmoeten, een beetje pit er in.
  Daar denk ik aan wanneer ik aan een pikante vrouw denk, niet aan wat hier met pikant wordt bedoelt.
  Ik kwam er dan ook al heel snel achter dat de genen die hier online zijn, niet de intentie hebben om een relatie aan te gaan.
  Er wordt in de omschrijving wel genoemd dat er ook mensen voor een serieuze relatie hier zijn, maar die heb ik nog niet gevonden.

  Harm (50) 19 augustus 2017
 • Jorn (38)
  Zeker pikant 1 reactie

  Zozo deze site heet pikant, maar dat is zeker niet overdreven. Alleen als ik al denk aan wat ik hier voorbij heb zien komen, begint er een bepaald punt in mijn lichaam te groeien. Ik durf wel te vertellen hier dat beloftes die op pikant gemaakt worden, zeker waargemaakt worden. Het draait wel grotendeels om de erotiek, dus of je op gebied van relatie hier ook happy kunt worden weet ik zo net nog niet.

  Jorn (38) 18 augustus 2017
 • caroline (53)
  ik zoek man 1 reactie

  ik zoek een sex maatje voor lekkere geile avonden ik kan ontvangen

  caroline (53) 11 augustus 2017
 • Kleine Bassie (34)
  pikant sexdatingwebsite met credits 1 reactie

  Pikant, weer een sexdatingwebsite die gebruik maakt van credits. Ze kunnen wel roepen dat alle profielen worden gescreend en gecheckt en alles maar volgens mij zijn alle credit-datingwebsites nep. Of vrouwen krijgen gratis credits misschien maar zelfs dan zullen vrouwen dit niet gaan doen tenzij je ze misschien betaald ofzo.

  Kleine Bassie (34) 30 juni 2017

Plaats een review