Passie voor Twee
7,2

11 reviews

Passie voor Twee is een datingsite waar je spannende dates kan verwachten zonder verplichtingen. Je kunt berichten versturen naar andere leden nadat je een premium pakket hebt besteld. De datingsite bestaat pas sinds 2020 en is dus heel nieuw. Probeer het uit, de datingsite waar mensen op zitten die zonder taboes willen daten.

Cijfer en gebruikersgemak

Passie voor Twee heeft van ons een 7.2 gekregen omdat de datingsite nieuw is en het nog wachten is op de vele gebruikers. Goed is dat ze adverteren op televisie, dat de klantenservice tevens te bereiken is per telefoon en het vooraf duidelijk is hoeveel je dient te betalen om onbeperkt van alle diensten gebruik te kunnen maken.

Prijzenlijst Passie voor Twee

 • 3 maanden abonnement: € 49,95
 • 6 maanden abonnement: € 59,95
 • 12 maanden abonnement: € 69,95
Ontevreden over Passie voor Twee? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (11)

 • Peter (50)
  slechte site 0 reacties

  Zoals al deze sites van alles beloven, niets wordt waar gemaakt.
  Het is alleen lucht voor jouw zuur verdiende geld.
  Dus alsjeblieft trap er niet in, je kan je geld beter uitgeven aan een bezoekje op een terras en daar ouderwets gaan flirten dan heb je tenminste nog kans op een leuke relatie.
  Dan heb je 1000% meer kans om een leuk contact te leggen en ben je niet afhankelijk van zo'n waardeloze site zoals deze heeft aangetoond te zijn.

  Peter (50) 10 augustus 2021
 • Frits (51)
  Oplichting site 0 reacties

  Drama en Fake.....heb 40 euro betaald voor niks. In mijn regio 5 mensen....niet 1 reageert. Herroepingsrecht wordt toegezegd op site , maar naleven ho maar. Volstrekt corrupte site en ik maak daar zeker werk van net zo lang tot ik dat geld terug krijg of die hele site kapot maak.....soms kom je als oplichtingssite de verkeerde mensen tegen......schande dat de regering hier niks tegen doet , je reinste criminaliteit !!

  Frits (51) 18 juli 2021
 • Anne (34)
  Slecht 2 reacties

  Rare reklame, geen taboes, sex met dieren of pedofiele zou toch echt een taboe moeten zijn

  Anne (34) 22 maart 2020
 • gerrit cornelis castricum (73)
  hetliefste knuffelbeest vannoord holland en omstre 0 reacties

  door een naasleep van eenherseninfarct zit ik vaak in eenrolstoel(voordeel)ik kan niet weglopen.

  gerrit cornelis castricum (73) 21 maart 2020
 • Anoniem (33)
  Oplichters 1 reactie

  Zit er nu een week op en er zijn mensen geen mensen bij gekomen, ook reageert niemand op je berichten. En onderaan staan berichten van mensen die er zo tevreden mee zijn. Maar ik kan daar geen beordeling plaatsen.

  Anoniem (33) 15 maart 2020
 • patrick (51)
  oplichting 0 reacties

  oplichters zijn het een site die je de hemel beloofd maar je gewoonweg besodemieterd fake kijk uit je word zwaar getild en besodemieterd

  patrick (51) 11 maart 2020
 • Tim (41)
  Zeer weinig animo 0 reacties

  Helaas zeer weinig actieve leden te vinden op Passievoortwee.nl. Beetje spijtig dat ik daar pas achter kwam nadat ik me had geregistreerd. Meteen maar weer mijn profiel verwijderd want ga niet betalen als er amper keuze is. Zelfs met enorme keuze op datingsites kan het al lastig zijn om een date te krijgen, laat staan dat het je lukt met een gering aantal.. Wellicht over een jaartje nogmaals kijken.

  Tim (41) 5 maart 2020
 • Lisa (30)
  Hele lust concept illusie en triest 1 reactie

  Ik weet niet waarom maar ik vind het maar helemaal niks, dit hele concept. Hierdoor gaan mensen dus uit elkaar dit soort websites als Secondlove en Passie voor Twee en dat dan ook nog groot op de tv als reclame laten zien. Waar gaat het heen met dit land? Eerst mogen we geen zwarte pieten meer en nu krijg je dit soort reclames, waarom ik zo boos ben? Mijn man heeft me hierdoor verlaten, althans ik ben er achter gekomen dat hij op dit soort sites zat en nu zijn we uit elkaar! Terecht natuurlijk want ten eerste deed hij het stiekem en ten tweede is het waanzin, beetje lust zoeken elders, bah.

  Lisa (30) 22 februari 2020
 • Rene Frings (51)
  Passie voor Twee ervaring 2 reacties

  Ik lees 2 reviews die negatief zijn over deze spannende datingsite maar laten we wel zijn, zo is secondlove ook begonnen en dat is nu toch best een aardige datingsite. Ik hou wel van datingsites die zich focussen op vreemdgaan, spanning en sensatie omdat dat juist hetgeen is wat ik zoek. Mijn vrouw weet ervan, de sleur is serieus in onze relatie dus we doen dit er soms bij. Ik heb me aangemeld maar nog niet betaald, zag het wel op de tv dus zal vast niet lang duren voordat je hier succes kunt boeken.

  Rene Frings (51) 22 februari 2020
 • Dennis (43)
  Weinig passie te vinden op passie voor twee 0 reacties

  Heel lastig om hier een ontmoeting te regelen omdat vrijwel niemand reageert op je chatberichten terwijl je wel ziet dat sommige vrouwen ze lezen maar blijkbaar ben ik niet knap genoeg? Of is het nep? Tja, ik weet het niet en zal er ook niet achter komen. Heb er desondanks een nare nasmaak van in de mond.

  Dennis (43) 22 februari 2020
 • Anoniem (46)
  Passie voor Twee review 1 reactie

  Ik heb een review over de datingsite passievoortwee.nl. Ik zag het voorbij komen op televisie laat op de avond en dacht, ach waarom ook niet. Maar wist vooraf niet dat de datingsite relatief leeg is als zijnde dat er werkelijk niemand terug chat. Ik heb 50 euro betaald en krijg er werkelijk niks voor terug geen enkele chat, heel spijtig. Heb de klantenservice gebeld maar die nemen helemaal niet op.

  Anoniem (46) 22 februari 2020