OkCupid
6,0

OkCupid is in Amerika een van de grootste datingapps die er bestaat. Hierdoor maken er ook genoeg Nederlandse en Belgische leden gebruik van deze dienst. OkCupid stelt dat jij meer bent dan alleen een foto. Iedereen heeft een verhaal te vertellen en wil zijn of haar passies laten zien.

Cijfer en gebruikersgemak

Helaas werkt de app alleen in het engels omdat het een amerikaanse dienst is. Daarnaast is betalen via iDeal niet mogelijk. Zodra OkCupid zich meer tot Nederland en Belgie gaat wenden zal het cijfer 6,0 een stuk hoger worden.

Prijzenlijst OkCupid

Geen informatie over te vinden.

Bezoek OkCupid

https://www.okcupid.com

Ontevreden over OkCupid?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 81 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Patrick (48)
  Amerikaans concept 0 reacties

  Je kunt duidelijk zoen dat deze website een Amerikaans concept is vind ik en voor mij is dot juist positief. Amerika is nu eenmaal verder op de meeste gebieden dan Nederland dus ik zie het zo dat we hier op deze website dan alleen maar van kunnen profiteren. Daarbij spreekt en schrijft iedereen tegenwoordig wel vloeiend Engels dus ook dat zie ik niet als een probleem van de site. Het enige waar ik me nog een beetje in kan vinden is dat het wat onhandig is dat je hier niet met iDeal kunt betalen, maar ook daar is wel weer een andere oplossing voor.

  Patrick (48) 16 maart 2019
 • Wim (52)
  Vreemde taal 1 reactie

  OkCupid maakt alleen gebruik van de Engelse taal en dat wist ik vooraf niet, dus toen ik me had aangemeld schrok ik hier best wel van. Nu is mijn Engels niet heel erg slecht, maar ik vind het toch fijner dat wanneer ik op zoek ben maar een date daarbij dan gewoon lekker in mijn eigen taal kan communiceren, dat maakt het toch een stuk eenvoudiger dan wanneer dit in een vreemde taal moet.

  Wim (52) 9 maart 2019
 • Paul (60)
  Niet gebruiksvriendelijk in nederla... 2 reacties

  Ik vind het een hele ingebruiksvriendelijke datingwebsite voor mensen uit Nederland.
  Ten eerste is het een Engelstalige website en dat vind ik niet kunnen in Nederland, mede omdat niet iedereen even goed Engels begrijpt en spreekt, maar ook gewoon omdat we in Nederland wonen en het naar mijn mening dus in het Nederlands moet.
  Het volgende minpunt is dat je hier helemaal niet met iDeal kunt betalen en dat vind ik enorm bijzonder.
  In een land waar je tegenwoordig meer met iDeal betaald dan met welke andere methode dan ook en dan kan dat hier niet.
  Dat maakt mijn punt volgens mij wel duidelijk dat deze site gewoon niet gebruiksvriendelijk is voor Nederlanders.

  Paul (60) 23 februari 2019

Plaats een review