OkCupid
6,0

11 reviews

OkCupid is in Amerika een van de grootste datingapps die er bestaat. Hierdoor maken er ook genoeg Nederlandse en Belgische leden gebruik van deze dienst. OkCupid stelt dat jij meer bent dan alleen een foto. Iedereen heeft een verhaal te vertellen en wil zijn of haar passies laten zien.

Cijfer en gebruikersgemak

Helaas werkt de app alleen in het engels omdat het een amerikaanse dienst is. Daarnaast is betalen via iDeal niet mogelijk. Zodra OkCupid zich meer tot Nederland en Belgie gaat wenden zal het cijfer 6,0 een stuk hoger worden.

Prijzenlijst OkCupid

Geen informatie over te vinden.

Ontevreden over OkCupid? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (11)

 • Rob (29)
  De enige werkende datingsite 0 reacties

  Dit is een prima datingsite, niet zozeer dankzij de functionaliteiten zoals de match questions, maar meer omdat ik hier mensen tref die op mijn golflengte zitten.

  Als je van laagopgeleid en kuddegedrag houdt, dan kan je beter Paiq of Badoo proberen. Voel je je meer een individu, dan is OkCupid the place to be.

  Dat de site volledig in het Engels is, is natuurlijk totaal geen probleem voor mij. Snap daarom ook niet de kritiek hierop. Ik vermoed wel dat deze site meer geliefd is bij jongere mensen dan bij de oudere garde, zoals al in eerder reviews vermeld is.

  Rob (29) 7 april 2020
 • Jeff (50)
  Leuke site weinig leden 0 reacties

  Zo’n website van over de grens klinkt allemaal heel leuk, maar wanneer er amper leden op zitten die voor jou relevant zijn dan is de lol er toch wel snel af.
  Dit was bij mij wel het geval, in eerste instantie was ik heel enthousiast want het leek heel wat, maar op deze mening moest ik helaas al vrij vlot terug komen en was ik helemaal niet zo enthousiast meer over deze website.

  Jeff (50) 22 december 2019
 • Nikki (30)
  OkCupid oplichting 0 reacties

  De omschrijving van de website is heel wat, hierdoor wordt er een mooi beeld geschetst en worden mensen in de verleiding gebracht zich hier aan te melden.
  Eenmaal betaald en aangemeld krijg je wel spijt van deze spontane actie want dan pas kom je er achter dat deze website een grote oplichting is en dat je wel naar je geld kunt fluiten dat je hier in hebt gestoken.
  Ook een leuke date zul je hier helaas nooit vinden, ik heb er weinig goeds over te melden.

  Nikki (30) 29 november 2019
 • Rosalin (31)
  Misleiding met betaling 0 reacties

  Na een tijdje de app gebruikt te hebben wilde ik deze afsluiten. Ik heb mijn account verwijderd via OKCupid, waardoor ik geen toegang meer had tot de app, maar er werd wel abonnementsgeld afgeschreven, omdat deze gekoppeld is met de App Store. Ik was in de veronderstelling dat ik alleen eenmalige aankopen had gedaan via de app, maar heb onbewust toch een abonnement afgesloten. Bij het verwijderen van je account wordt nog steeds abonnementsgeld afgeschreven als je dit niet bij de App Store regelt.

  Rosalin (31) 21 oktober 2019
 • Laura (47)
  echte mensen 0 reacties

  OkCupid zorgt er voor dat je je echt een persoon voelt en niet zo maar een nummer die hier ook toevallig op de website zit. Doordat het zo specifiek ingaat op je leven, je hobby's en al het andere wat er in je leven speelt, heb je echt het gevoel dat je er toe doet als persoon en dat je niet gewoon een geldschieter bent.

  Ik heb op menig andere website meegemaakt dat ik deze ervaring wel had en dat maakt alles een stuk minder plezierig over de algehele ervaring op een datingsite en dat is natuurlijk niet de bedoeling en al helemaal niet waar wij naar op zoek zijn. Als er iets is wat je ook in een relatie zoekt, maar ook in het echte leven, is het wel de waardering van anderen om de persoon wie je bent. Mocht je dit dus willen, dan is OkCupid een goede optie.

  Laura (47) 12 juli 2019
 • Julian (32)
  Nieuwe generatie 0 reacties

  Je merkt dat ook in de datingwereld een hele nieuwe generatie op komst is en dat lang niet iedereen hier blij mee is.
  OkCupid is een Amerikaans concept en is dus ook geheel in het ergens, daarbij is het ook een app in plaats van een website.
  Waarschijnlijk is dit voor de jongere mensen, zoals ik, totaal geen probleem, ik vind dit zelfs wel fijn.
  Maar voor de oudere mensen en al helemaal degenen die nog niet thuis zijn in de apps, is dit nig best lastig en ik denk ook niet makkelijk in gebruik.
  Daarom denk ik ook dat deze site hele verschillende beoordelingen krijgt.
  Ik ben heel positief hier over maar ik kan me dus voorstellen dat iemand van zestig het helemaal prut vindt.

  Julian (32) 18 mei 2019
 • Reinier (44)
  Veel neppers 1 reactie

  Ik vind dit een hele slechte website en ik zou niemand adviseren om zich hier aan te melden!
  In tegendeel, ik zou alle mensen die hier op zitten aanraden om zich zo snel mogelijk af te melden op de app en er nooit meer op kijken, want het zit vol met allemaal neppers.
  Van die bloedmooie vrouwen die hartstikke lief tegen je doen om van alles gedaan te krijgen, maar wanneer je hun foto controleert op het internet dan krijg je die foto op tien verschillende manier en allemaal met een andere naam.
  Dan weet ik genoeg en dat is niet bij een vrouw hier zo maar bij het grootste deel van de vrouwen die ik hier ontmoet heb.
  Dus wees gewaarschuwd allemaal. !

  Reinier (44) 30 april 2019
 • Michiel (46)
  Website met beperkingen 1 reactie

  Wat erg bijzonder is, maar ik niet perse erg vind, is dat de app volledig in het Engels is. Terwijl het toch een Nederlandse / Belgische website is en dat is niet bepaald standaard voor dit soort datingwebsites.
  Wat ik erger vind is dat de website verder ook nog behoorlijk wat gebreken heeft , terwijl ik hier juist meer van had verwacht omdat het een Amerikaanse website is en ik verwacht dan wel een bepaald niveau. Dat te verwachten niveau haalt deze website bij lange na niet.

  Michiel (46) 6 april 2019
 • Patrick (48)
  Amerikaans concept 1 reactie

  Je kunt duidelijk zoen dat deze website een Amerikaans concept is vind ik en voor mij is dot juist positief. Amerika is nu eenmaal verder op de meeste gebieden dan Nederland dus ik zie het zo dat we hier op deze website dan alleen maar van kunnen profiteren. Daarbij spreekt en schrijft iedereen tegenwoordig wel vloeiend Engels dus ook dat zie ik niet als een probleem van de site. Het enige waar ik me nog een beetje in kan vinden is dat het wat onhandig is dat je hier niet met iDeal kunt betalen, maar ook daar is wel weer een andere oplossing voor.

  Patrick (48) 16 maart 2019
 • Wim (52)
  Vreemde taal 1 reactie

  OkCupid maakt alleen gebruik van de Engelse taal en dat wist ik vooraf niet, dus toen ik me had aangemeld schrok ik hier best wel van. Nu is mijn Engels niet heel erg slecht, maar ik vind het toch fijner dat wanneer ik op zoek ben maar een date daarbij dan gewoon lekker in mijn eigen taal kan communiceren, dat maakt het toch een stuk eenvoudiger dan wanneer dit in een vreemde taal moet.

  Wim (52) 9 maart 2019
 • Paul (60)
  Niet gebruiksvriendelijk in nederland 2 reacties

  Ik vind het een hele ingebruiksvriendelijke datingwebsite voor mensen uit Nederland.
  Ten eerste is het een Engelstalige website en dat vind ik niet kunnen in Nederland, mede omdat niet iedereen even goed Engels begrijpt en spreekt, maar ook gewoon omdat we in Nederland wonen en het naar mijn mening dus in het Nederlands moet.
  Het volgende minpunt is dat je hier helemaal niet met iDeal kunt betalen en dat vind ik enorm bijzonder.
  In een land waar je tegenwoordig meer met iDeal betaald dan met welke andere methode dan ook en dan kan dat hier niet.
  Dat maakt mijn punt volgens mij wel duidelijk dat deze site gewoon niet gebruiksvriendelijk is voor Nederlanders.

  Paul (60) 23 februari 2019