eDarling
7,6

21 reviews

eDarling gelooft in gelukkige en langdurige relaties en heeft een plek gecreëerd waar bewuste singles met elkaar in contact kunnen komen. Met de internationale ervaring en wetenschappelijke matchmaking methode kan eDarling u kennis laten maken met interessante singles die echt bij u passen.

Cijfer en gebruikersgemak

Edarling krijgt van ons een 7,6 omdat de prijs kwaliteit verhouding goed is. eDarling geldt zeker niet als de goedkoopste datingsite, maar doordat eDarling een van de grootste en populairste datingsite is heeft het een groot aantal leden en dus een prima kans tot een succesvolle date.

Prijzenlijst eDarling

 • 1 maand abonnement: € 89,90
 • 3 maanden abonnement: € 134,70
 • 6 maanden abonnement: € 167,40
Ontevreden over eDarling? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (21)

 • Hugo (58)
  Niet tevreden 0 reacties

  Ik heb vier maanden lang een profiel gehad op Edarling maar ik ben totaal niet tevreden over de website.
  Ik vind dat je heel veel moet betalen voor deze website, maar dat terzijde vind ik het ook nog eens geen goede site waardoor het dubbel zoveel zonde is van mijn geld dat ik hier in heb gestoken.
  Ook op de website hoorde ik maar weinig positieve mensen hier over en ik vond dat er ook te weinig mensen op de site waren om kee te chatten.
  Op die manier lukt het natuurlijk nooit en dus heb ik de keuze gemaakt om mijn profiel na vier maanden niet meer te verlengen.

  Hugo (58) 2 februari 2019
 • Huub (44)
  Edarling goed maar duur 1 reactie

  Edarling is een goede site maar niet zo goed dat ik ze dit bedrag waard vind.
  Het is voor mij heel eenvoudig en wanneer een site heel erg goed is dan vind ik het het geld wel waard.
  Deze site vind ik goed, maar of ik het nou zo goed vind dat ik het dit geld waard vind?
  Nee helaas dat vind ik het in dit geval niet.
  Maar dat neemt zeker niet weg dat ik het wel gewoon een goede site vind.

  Huub (44) 27 oktober 2018
 • Bram (50)
  Edarling voor mannen en vrouwen 1 reactie

  Edarling is eindelijk een keer een datingsite die echt voor zowel mannen als voor vrouwen is en waar dit ook eerlijk verdeeld is qua percentage.
  Heel vaak komt het voor dat er veel meer mannelijke leden op een site zitten dan voruwelijke en dan komt het toch al snel op het seksueel getinte chatten aan, maar dit is lang niet voor iedereen de bedoeling.
  De ene keer heb je daar zin in en de andere keer wil je een wat serieuzere chat met iemand.
  Ik ben ook op zoek naar een relatie dus dat sexy gebeuren dat is even leuk maar daarna wil ik ook gewoon spijkers met koppen slaan.

  Bram (50) 21 oktober 2018
 • Jules (35)
  Slechte beoordeling 1 reactie

  Ik zou echt willen dat ik een goede beoordeling zou kunnen schrijven, want dat zou dan ook betekenen dat ik een goede ervaring hier heb maar beide gevallen zijn zeker niet waar.
  Ik vind het een hele slechte website die iedereen die hier geld voor heeft betaald oplicht want dat is het helemaal niet waard.
  En zeker niet dat grote bedrag wat er hier gevraagd wordt.
  Je zou denken dat een site voor zo’n bedrag beter is dan de andere websites maar deze is juist slechter in plaats van beter.

  Jules (35) 5 augustus 2018
 • Max (57)
  Eerlijkheid 1 reactie

  Bij Edarling vonden ze eerlijkheid heel erg belangrijk en de intentie om een langdurige relatie aan te gaan. Dit gad voor mij de doorslag om me hier aan te melden, je hebt misschien wel meer dan honderd datingsites in Nederland maar een heleboel hiervan draait niet om daten, maar om sex afspraakjes of soms zelfs alleen voor de webcam of de chats. Dat is wat mij betreft helemaal niet de bedoeling en daarom ben ik naar Edarling gegaan, voor een lange en eerlijke relatie zonder alle gekke fratsen die er tegenwoordig zogenaamd bij horen. Ik ben nog van de oude stempel wat daten betreft en wil het ook graag op die manier doen. Het enige min punt aan deze site is dan wel weer de prijs, die vind ik eigenlijk te hoog.

  Max (57) 1 juli 2018
 • Dylan (39)
  Veel te duur 1 reactie

  Ik heb me een keer één maand aangemeld op eDarling in de hoop dat omdat ze zo duur zijn, dat het ook een hele goede site zou zijn en dat ik dus eindelijk een keer succes zou hebben bij het online daten. Maar net als bij alle andere websites stelde eDarling me hierin enorm teleur. Wat er hier ook nog eens bij komt is dat eDarling ontzettend duur is, veel duurder dan alle andere dating websites. Dus als ik dan toch op een datingwebsite teleurgesteld moet worden, dan doe ik dit liever op een gratis of in ieder geval veel goedkopere site, dan op een belachelijk dure website als eDarling.

  Dylan (39) 11 mei 2018
 • Rudy (54)
  Kans op succes groot 1 reactie

  Bij edarling is de kans dat je echt iemand ontmoet waar je een relatie mee op kunt bouwen, in tegenstelling tot een heleboel andere dating web sites, heel groot. Dit vind ik heel erg belangrijk in een site als deze en dat vind ik ook vele malen belangrijk dan de prijs die je moet betalen. Ik heb het extra geld dat ik hier kwijt ben er graag voor over. En de site is verder ook erg mooi vind ik met heel erg veel mensen die een goede leeftijd hebben en er ook heel mooi uit zien.

  Rudy (54) 10 maart 2018
 • David (55)
  Internationaal 1 reactie

  Ze gooien het hier over de internationale boeg, wat natuurlijk op zich best goed is en ik vind het ook fijn dat het geen starters onderneming is die net begint. Maar dat een site internationale ervaring heeft, betekent in mijn ogen niet dat ze ook gelijk bijna €100,- per maand aan contributie mogen vragen. Er zijn grenzen, ook op dit gebied. De helft van dit bedrag zal reëler zijn als je het mij vraagt

  David (55) 25 februari 2018
 • Gretha (54)
  Matchmaking programma 1 reactie

  Er wordt hier aangegeven dat er gebruik wordt gemaakt van een matchmaking programma.
  Op televisie bestaat er ook een programma hier over en dat heb ik wel eens gekeken.
  Volgens mij is er bijna tot nooit succes, wanneer je hier gebruik van maakt.
  Ik ben van mening dat wanneer het op de liefde aan komt, je gewoon ouderwets op je gevoel af moet gaan en verder niets.
  Niemand kan voor jou bepalen wie het best bij jou past, alleen jijzelf.
  Om deze reden heb ik dan ook vrij weinig vertrouwen in deze website.

  Gretha (54) 2 februari 2018
 • Marciano (53)
  Nep 1 reactie

  Edarling is één grote neppe site. Ze doen net alsof mensen hier de meest prachtige dates vinden en hele sexy en spannende vrouwen te zien krijgen. Hier geloof ik helemaal niets van en ik weet zeker dat die mensen op de website deze ervaringen ook echt niet hebben gehad. waarschijnlijk is dat gewoon een vorm van reclame die de site er zelf op zit. Ik ben twee maanden lid geweest van deze site en ik vond het de meest slechte site waar ik ooit online ben geweest en dat zegt best wel wat, want ik ben van een aantal sites lid geweest.

  Marciano (53) 6 januari 2018
 • Luuk (54)
  Duur 1 reactie

  Bij deze site heb je drie mogelijkheden wanneer je ervoor kiest om betaald lid te worden. Volgens mij kun je per maand, per half jaar en per drie maanden lid zijn, maar niet per week of zelfs per dag. Dit betekent wel dat wanneer je dan een maand lang lid bent, je ook gelijk 90 euro lichter bent in je portemonnee, dit vind ik heel veel geld. Te veel geld voor een site als deze, ik wil graag een leuke vrouw ontmoeten maar dat kan volgens mij dan ook wel op een andere manier. Ik heb 3 keer betaald en het rendement tot op heden is nul, vandaar dat ik er nu voor kies om niet meer te betalen . Ik vind het het gewoon niet waard en ik raad anderen ook niet aan om het wel te proberen. Als je wel iemand ontmoet of in ieder geval een date met iemand kunt afspreken is het nog een ander verhaal. Dat is hier echter niet zo.

  Luuk (54) 17 december 2017
 • Gerry (56)
  Uit eten 1 reactie

  Er staat in de tekst wel omschreven dat EDarling niet de goedkoopste dating website is die je kunt vinden, maar het bedrag wat hier gevraagd wordt voor een maand lid zijn, daar kan ik een keer van uit eten zoveel geld is het. En als ik dan moet kiezen tussen dat bedrag voor de site te betalen of een keer lekker uit eten te gaan met vrienden of zo dan is voor mij de keus snel gemaakt en dan wint het eten het ook ruim. En dat ook iedere keer weer opnieuw, daar hoef ik niet lang over na te denken. Nu is het niet noodzakelijk dat je betalend lid bent, maar wanneer je ervoor kiest om niet te betalen, zoals ik, dan zijn de mogelijkheden wel een stuk beperkter dat is wel jammer.

  Gerry (56) 27 oktober 2017
 • Louis (34)
  Edarling 1 reactie

  Geen idee waar de E in Edarling voor staat, volgens mij voor Evil of iets anders negatiefs. Ik kan niet veel waardering opbrengen voor een website als deze helaas. Ik wou zeggen dat het niet zo is, maar in de tijd dat ik daar actief ben geweest heb ik veel vaker minpunten gezien en slechte ervaringen gehad dan dat ik zou willen. Ik kan dan ook niet anders dan een slechte waardering geven

  Louis (34) 19 augustus 2017
 • Freek (44)
  Waardeloos 1 reactie

  Mag ik even gal spuwen over deze site alstublieft dankuwel. Mijn lieve deugd, wat een vreselijke/waardeloze/alle andere slechte benamingen die ik maar kan bedenken is dit. En zelfs dat is dan nog een understatement van wat deze site werkelijk voor stelt. Ik kan er werkelijk niet bij dat ik er in ben getuind om me hier aan te melden met het idee dat het een mooi e ervaring zou zijn en dat ik met een beetje geluk zelfs een leuke vrouw zou ontmoeten. Al deze dingen zijn natuurlijk niet uitgekomen, het enige wat er is gebeurt is dat ik een hele smak geld kwijt ben.

  Freek (44) 6 augustus 2017
 • Tristan (52)
  Goed te spreken 1 reactie

  Over het algemeen ben ik heel erg positief over deze webiste. Het ziet er mooi en goed onderhouden uit, wanneer je een vraag hebt wordt je sne lgeholpen als je een bericht stuurt. De dames hier zijn allemaal mooi en aardig dus je zou denken dat er geen minpunten zijn en het een dikke tien verdient. Maar dan....... dan kom je achter de prijzenlijst en krijg je een kleine hartverzakking. Moet ik wel zeggen dat ik het het geld wel waard vind.

  Tristan (52) 1 augustus 2017
 • Daan (47)
  Niet slecht 1 reactie

  Wanneer je alle voordelen en alle nadelen met elkaar afweegt, kont er hier toch wel absoluut een positief eindresultaat uit! Ik vind dit zeker geen slechte website, heb al meerdere uitgeprobeerd waaronder Lexa en Victoria Milan maar ik vind deze veel en veel mooier met ook veel boeiender vrouwen erop

  Daan (47) 10 juni 2017
 • Janneman (52)
  Slimme verkooptruc 1 reactie

  Wat hier opvalt is dat je voor één maand ongeveer 90 euro betaald en voor zes maanden nog geen 170, dat is wel heel vreemd. Dan zou je voor twee maanden dus duurder uitzijn dan voor zes maanden, slimme verkooptruc hoor dat mensen er dan gelijk zes maanden aan vast zitten. Ik ben er zelf namelijk ook ingetrapt, wanneer je dan eenmaal hier vast zit, dan krijg je elke dag alleen maar spam in je inbox met de hoop dat ze nog meer geld uit je kunnen troggelen. Dat gaat ze bij mij niet lukken

  Janneman (52) 7 juni 2017
 • Tim (32)
  Veel te duur en daten erg moeilijk 1 reactie

  Om nou 90 euro te betalen om 1 maand lid te zijn van een datingsite is wel erg veel van het goede lijkt me. Datingsites als Lexa en Pepper kosten 25 euro, ruim 3 keer zo goedkoop dus. Je ziet ook amper betaalde leden op deze datingsite waardoor daten naar mijn mening niet mogelijk is. Wanneer ze de prijzen verlagen kan het best een goede datingsite zijn!

  Tim (32) 19 mei 2017
 • lars (42)
  grrrr 1 reactie

  deze site maakt mij echt razend, maar ik zie in de andere revieuws dat ik niet de enige ben. deze site is zo fake als maar kan. hef de boel alsjeblieft op, voordat je nog meer mensen de portemonnee leeg haalt.

  lars (42) 18 september 2016
 • Leon (32)
  nepsite 4 reacties

  als je het mij vraagt is dit gewoon één grote nep site, misschien is de site wel echt, maar de dames die hierop online zijn in ieder geval niet.
  je een beetje lekker maken met berichtjes zodat je gaat betalen om vervolgens niks van ze weer te horen.

  Leon (32) 16 augustus 2016