Datebord
7,3

19 reviews

Datebord.nl werkt anders dan andere datingwebsites. Het is een soort marktplaats voor dating. Je plaatst een advertentie over jezelf op de pagina en het is wachten geblazen. Voor de mensen die niet van afwachten houden, deze kunnen ook de betreffende pagina doorspitten voor een leuke match. De datingwebsite heeft verder weinig opties en is makkelijk in gebruik.

Cijfer en gebruikersgemak

We hebben gekozen voor een 7,3 omdat Datebord, voor nu, middelmaat is! De datingwebsite is uniek maar daarentegen heel simpel en het aantal online leden is nog gering.

Prijzenlijst Datebord

Gratis

Ontevreden over Datebord? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (19)

 • Daan (43)
  Datebord gratis 0 reacties

  Datebord is één van de weinige online datingforums die geen geld van de mensen vragen, maar volledig gratis is.
  Voor mij was dit een hele belangrijke reden om mij hier aan te melden, ik weiger namelijk om geld te betalen voor iets dergelijks als dit.
  Het is niet dat ik hier niet toe in staat ben, maar ik ben het nu eenmaal niet van plan het gaat tegen mijn principes in.
  Vandaar dat ik op Datebord terecht ben gekomen en dit is in mijn ogen een prima website.
  De vrouwen die hier op zitten, ik moet helaas wel zeggen dat dit er niet heel erg veel zijn, zijn ontzettend aardig en een aantal ook zeer knap en dat is het belangrijkste.
  Ik kan me voorstellen dat ik hier nog een tijdje op zal zitten, tenzij ik in die tijd natuurlijk iemand ontmoet.

  Daan (43) 13 november 2018
 • Koen kampioen (44)
  Datebord beoordeling 1 reactie

  Je kunt altijd wel op de gratis websites gaan zitten en dat is ook niet erg als je daar blij mee bent en alles werkt gewoon goed. Maar dat is hier niet het geval en dan zit ik nog liever op een site waarvoor ik moet betalen en dat die dan wel goed werkt dan dat ik op deze website zit en die werkt niet zoals ik zou willen. Het heeft gewoon meerdere minpunten:

  - Er zijn maar relatief weinig leden in vergelijking met andere websites
  - Het werkt heel anders, dus het is niet vanzelfsprekend hoe je het moet doen
  - Het is geen aantrekkelijke site

  Maar daar staat dan weer tegen over dat het wel een gratis website is, dus dan ligt het maar net aan jezelf wat jij het liefst hebt. Voor mij was het eenmalig, ik ga weer terug naar de vorige site waar ik op zat (die niet gratis is), die beviel me toch een stuk beter dan deze.

  Koen kampioen (44) 12 augustus 2018
 • LucasM (50)
  Gratis is altijd goed 1 reactie

  Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik hier alleen maar op zit omdat het gratis is.
  Toen ik me hier net had aangemeld snapte ik helemaal niets van hoe deze site werkt, voor mij is het allemaal heel onlogisch.
  Ik wil niet zeggen dat het ook allemaal onlogisch is, maar dat ervaar ik zo omdat het gewoon heel anders is dan de meeste andere online datingwebsites.
  Wanneer je het allemaal een beetje uitgeplozen hebt is het best goed te doen hoor, maar als de site niet gratis was geweest dan had ik allang een andere website gezocht dat is een ding dat honderd procent zeker is.

  LucasM (50) 2 juli 2018
 • Victor (46)
  No payment 1 reactie

  Datebord heeft een no payment systeem en dat houdt eigenlijk gewoon in dat de website gratis is voor wie deze wil gebruiken. Datzie je tegenwoordig eigenlijk bijna nooit meer en hierin onderscheidt datebord zich dan wel weer van de rest. Ook hoe het werkt is datebord anders, ze zijn geen reguliere datingsite waarvan je er al 13 in een dozijn hebt. Ze hebben het echt anders aangepakt, ik kan dat wel waarderen.

  Victor (46) 8 april 2018
 • Piet (63)
  Vreemd 1 reactie

  Deze site is veel te innovatief voor mij, daar ben ik inmiddels te oud voor. Ik heb geen behoefte meer aan allerlei nieuwe en andere manieren voor bepaalde dingen. Doe mij maar gewoon de ouderwetse variant en dje werkt toch ook prima, want de meeste date sites doen het nig steeds op de ouderwetse manier. Ik heb me hier aangemeld toen ik nog niet wist dat het hier anders ging, maar ik heb inmiddels een profiel ergens anders omdat dit mij niet bevalt.

  Piet (63) 10 maart 2018
 • Tim (36)
  Anders nietaltijd slechter 1 reactie

  Datebord werkt inderdaad op een andere manier dan de andere dating sites doen en ik moet bekennen dat ik zelf er ook even aan moest wennen. Maar wanneer je er met een open mind in gaat en niet gelijk oordeelt zul je er hier achter komen dat anders niet altijd slechter hoeft te zijn. Wanneer je eenmaal door hebt hoe het werkt, vind ik deze manier wel heel prettig en handig juist.

  Tim (36) 25 februari 2018
 • Huub (45)
  Niet normaal 1 reactie

  De manier waarop datebord werkt is niet bepaald normaal, je moet er heel erg aan wennen en het moet je liggen of het je bevalt of niet. Mij bevalt het helaas niet, ik vind het een hele rare manier van werken. Zoals hier onder al ergens staat is het in derdaad een soort advertentie voor jezelf schrijven waar je jezelf moet verkopen, dit wil ik niet. Ik wil gezellig met iemand kunnen praten en niet eerst worden beoordeeld op wat ik als profiel heb aangemaakt. Niet helemaal mijn ding dus, maar ik akn me voorstellen dat de effectief ingestelde mensen hier wel van houden.

  Huub (45) 2 februari 2018
 • Larissa (33)
  Even wennen 1 reactie

  Hoe je deze site moet gebruiken is wel even wennen, omdat het heel anders is dan de normale dating sites.
  Wanneer ik dit eenmaal onder de knie had, merkte ik dat ik het leuk ging vinden.
  Eigenlijk is deze website juist heel handig en scheelt het je een hoop gedoe.
  Maar zoals ik al zei, het is wel heel anders dan dat we gewend zijn van andere sites, dus het is in het begin even lastig en even puzzelen om erachter te komen hoe alles werkt etcetera.
  Al met al een leuke site vind ik! Helaas nog niemand gevonden alleen.

  Larissa (33) 6 januari 2018
 • Leroy (39)
  Advertentie voor jezelf 1 reactie

  Ik ben niet zo weg van deze site, want eigenlijk moet je een soort verkooppraatje voor jezelf houden. Een soort advertentie lijkt het wel en als iets mens eigen is, is het dat we het moeilijk vinden om onszelf te verkopen. Op een enkele uitzondering na dan natuurlijk. Ik hou er in ieder geval totaal niet van. Ik wil iemand gewoon aan kunnen spreken op basis van haar profiel en ik heb geen zin om al die 'advertenties' te moeten lezen. Dit maakt het minder een datingsite vind ik en meer een verkoopsite.

  Leroy (39) 25 december 2017
 • Kristy (43)
  Marktplaats 1 reactie

  Ik voel me heel ongemakkelijk op deze website. Het doet me echt aan een soort marktplaats denken. Je zet er je foto;s op en dan wordt je gekeurd door verschillende mannen en wanneer het ze bevalt dan sturen ze een berichtje en zo niet dan niet. Nou zo doe ik dat precies zo op marktplaats wanneer ik iets nieuws zoek. Het heeft echt veel weg van een vleeskeuring en ik denk eerlijk gezegd niet dat dat de bedoeling ervan is. Ik lees verder ook nergens dat er meer zijn die er zo over denken, dus misschien ligt het ook wel gewoon aan mij hoor. Dat ik overgevoelig doe.

  Kristy (43) 27 oktober 2017
 • Jaapie (64)
  kostenloos 1 reactie

  Een aantal jaar geleden heb ik met vervroegd pensioen moeten gaan om redenen die er niet toe doen, wat hier wel bij komt kijken is het kostenplaatje en die is toch lager dan wanneer je fulltime werkt. Dan is het erg plezierig om te ervaren dat datebord een site is die geen financiële vergoeding vraagt voor de diensten waar je gebruik van maakt. Er zijn bovendien niet veel sites die op deze manier werken.

  Jaapie (64) 17 september 2017
 • Dave (52)
  Prima site 1 reactie

  Ik vind Datebord zeker een prima site. Ik kan niet veel tot bijna geen slechte dingen bedenken over de websites en dat staat me enorm aan. Ik heb verschrikkelijke andere websites gezien waar ik minder enthousiast, maar ik ga geen namen noemen want dat doet er niet toe. Wat er toe doet is deze site en datebord is gewoon goed

  Dave (52) 19 augustus 2017
 • Isa (45)
  Snap het niet 1 reactie

  Van deze website snap ik dus helemaal niets, het is zo anders dan alle andere dating sites.
  Het doet me een beetje denken aan sollicitatie pagina's en wanneer je voldoet aan alle eisen wordt je 'aangenomen'.
  Het gaf mij in ieder geval een ontzettend ongemakkelijk gevoel en ook een beetje dat van een vleeskeuring.
  Je wordt goedgekeurd of afgekeurd op basis van wat je daar hebt staan, zelfs al voordat je elkaar hebt gesproken.
  Ik ben er heel snel weer vandaan gegaan

  Isa (45) 18 augustus 2017
 • Ton (56)
  Niet goed 1 reactie

  Deze site is om zoveel redenen niet goed, dat het gewoon zonde is om hier je tijd en geld in de steken. Een aantal redenen zijn:

  - Het is belachelijk duur
  - Het is niet gemakkelijk in gebruik
  - De klantenservice is niet klantvriendelijk
  - De belangrijkste: je hebt geen kans van slagen bij de vrouwen.

  Vooral die laatste vind ik enorm belangrijk, want dat is toch waar je het voor doet. En als die mogelijkheid er niet is, dan kun je er toch net zo goed gelijk mee stoppen vind ik.

  Ton (56) 17 juni 2017
 • Gertm (46)
  Niks mis mee 1 reactie

  Je hoort zoveel horrorverhalen tegenwoordig over dat online daten, ik snap echter niet waar mensen zo'n probleem van maken. als de vrouw aan de andere kant van de computer zich vermaakt en ik vermaak mij aan deze kant van de computer ook, dan is het toch goed. Ik vind het een prima website, datebord, er zitten leuke vrouwen en ik heb heel fijn contact met meerdere van vhen.

  Gertm (46) 7 juni 2017
 • Johanna (43)
  hoe duur is het 1 reactie

  Nu klink ik waarschijnlijk vreselijk hollands... maar hoeveel kost het om bij datebord te chatten? ik kan nergens een lijst vinden met de prijzen hierop. Nu vind ik het niet erg als ik iets moet betalen, maar ik wil wel graag weten hoeveel. en ik let ook zeker wel op of het ergens anders voordeliger is, daarvoor is mijn inkomen mij te dierbaar. en ik heb nu ook weer niet zoveel over dat ik het gewoon over de balk gooi.

  Johanna (43) 4 juni 2017
 • Harm (35)
  interessante website dat datebord 0 reacties

  Een zeer interessante website, het is namelijk geen normale datingwebsite maar het werkt met een soort van advertenties. Helaas nog te weinig om hier een goed beeld van te krijgen. De website is pas een paar maanden online lijkt het. Over een jaartje maar eens weer kijken.

  Harm (35) 11 april 2017
 • Sander (29)
  Datebord is een soort prikbord voor daters 1 reactie

  Datebord is een soort prikbord voor daters. Je zet hier een advertentie neer waarna je moet wachten tot je een bericht krijgt. Of je doet het andersom en gaat profielen bij langs en degene die je leuk vind stuur je een bericht. Helaas te weinig animo voor, hopelijk wordt dit in de toekomst nog beter. Voor nu is het jouw tijd niet waard omdat het vinden van een date te klein is door het kleine aantal mensen.

  Sander (29) 4 april 2017
 • Dante (40)
  twijfels 0 reacties

  Bij deze site heb ik mijn twijfels of het wel echt is, mijn gevoel neigt namelijk heel sterk naar nep.
  Hiervoor heb ik meerdere redenen, dames die exact hetzelfde zeggen of dingen beloven en dit vervolgens niet nakomen.
  Het is inmiddels een opsomming geworden met meerdere dingen die mijn twijfels steeds groter maken.

  Dante (40) 19 oktober 2016