Datebird
7,8

27 reviews

Online daten is een feest op Datebird. Elk uur van de dag zijn er mensen online die met elkaar een gesprek aan willen gaan. Daarnaast heeft Datebird veel leuke opties: u kunt bloemetjes versturen, gebruik maken van een top chatsysteem, anoniem profielen bezoeken en nog veel meer!

Cijfer en gebruikersgemak

Datebird heeft van ons een 7.8 gekregen omdat de prijzen voor een VIP membership relatief laag is, ook zijn er op ieder tijdstip veel actieve leden online. Daarnaast beschikt Datebird ook over een groot en actief ledenbestand.

Prijzenlijst Datebird

 • 1 week abonnement: € 15,-
 • 1 maand abonnement: € 25,-
 • 3 maand abonnement: € 50,-
 • 12 maanden abonnement: € 100,-
Ontevreden over Datebird? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (27)

 • paultje (22)
  leuke date gehad via datebird 0 reacties

  Dit weekend een leuke date gehad via datebird. :)

  paultje (22) 15 maart 2015
 • Martie (22)
  website is wel een aanrader 0 reacties

  Een date gehad met een vrouw, super mooie vrouw dacht ik. Had ze een andere foto op haar profiel! Ze deed de deur open en het was echt van WOW... na de kop koffie heb ik maar gedaan alsof ik een telefoontje kreeg en ben weg gegaan. Website is wel een aanrader.

  Martie (22) 12 maart 2015
 • kolibrie (56)
  enorme massa mensen online 0 reacties

  Vreemde naam voor een datingsite eerst dacht ik misschien als je wat kolibrietjes rond het huis hebt vliegen dat die hier op zouden zitten maar toch maar even geprobeerd het logo stond me wel aan namelijk goede reden toch. tot mijn verbazing geen kolibrietjes maar een enorme massa mensen die op deze datingsite bivakkeren. ik was het niet van plan maar toch even een betaald account genomen en wat blijkt nou binnen 2 dagen had ik al een kolibrietje aan de haak zonder dollen. ik heb nu nog steeds contact met de dame en ben er erg blij mee

  kolibrie (56) 10 maart 2015
 • henk (36)
  veel actieve mensen 0 reacties

  dit is de beste met de meeste actieve mensen op de website. Zeer prettig om zelf door de leden te bladeren en indien je dit wilt een berichtje te sturen naar de betreffende persoon. De abonnementen zijn niet duur, in alle jaren heb ik nog nooit ergens minder dan 15 euro moeten betalen voor een lidmaatschap, chapeau datebird.

  henk (36) 27 februari 2015
 • Bert (62)
  Datebird verdient een pluim 0 reacties

  Nadat ik 2 jaar geleden mijn vrouw op een vreselijke manier heb verloren heb ik me voorgehouden het weer eens te gaan proberen. Ik heb helaas niet meer de leeftijd om alle kroegen te doorzoeken dus ik heb het maar eens geprobeerd via Datebird.nl

  Deze website heeft me erg goed gedaan, leuke gesprekken gehad met vrouwen van mijn leeftijd, die begrepen wat er was gebeurd en me de tijd gaven. Na een week tijd een leuke ontmoeting gehad en lekker gegeten samen.

  Datebird.nl verdiend daarom van mij een pluim en ik wil ze er ook erg voor bedanken.

  Bert (62) 21 februari 2015
 • Harm (46)
  Veel sex fanaten 0 reacties

  Erg veel vrouwen die sex willen, ik wil gewoon een relatie met een wat jongere vrouw. Ik heb in 1 maand tijd 2 meiden bij me thuis gehad, was erg vermakend maar eigenlijk zoek ik een relatie met een wat jongere vrouw. Dat blijkt nogal moeilijk te zijn. Datebird is wel een uitkomst voor mij, makkelijke website met veel mooie opties.

  Harm (46) 21 februari 2015
 • Anoniem (41)
  Datebird grappig 0 reacties

  Okee, dit is in ieder geval de grappigste datingsite van Nederland en het oogt nog best goed ook. Desondanks zal ik me er niet op inschrijven.

  Anoniem (41) 9 februari 2015