Cupidos
7,7

49 reviews

Op Cupidos kunt u Leden zoeken, gratis chatten, foto's sturen, leden zoeken en nog veel meer.
Online daten is makkelijk en de drempel is net even wat lager dan in de kroeg iemand aanspreken. Bovendien bent u op internet anoniem. Daarnaast is het grootste voordeel dat u op een datingsite als de onze zeker weet dat iedereen serieus op zoek is!

Cijfer en gebruikersgemak

Cupidos heeft van ons een 7.7 gekregen omdat alles erg transparant is, een lid weet meteen waar hij/zij aan toe is; de pakketten en prijzen staan keurig omschreven en de voorwaarden pagina is duidelijk zonder doorverwijzingen. Bovendien bezit Cupidos enorme getalen actieve profielen.

Prijzenlijst Cupidos

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Cupidos? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (49)

 • beste (44)
  beste website 0 reacties

  De beste dating site tot nu toe. Er zijn super veel mensen online waar je mee kunt chatten. Velen praten ook terug, is bij andere sites echt anders. In 1 week tijd heb ik 2 dates gehad en nog veel leuke contacten op de app.

  beste (44) 19 februari 2015
 • Esme (34)
  Veel vieze mannetjes 0 reacties

  Erg veel vieze mannetjes op cupidos! Ze denken maar aan 1 ding en dat is sex!

  Esme (34) 17 februari 2015
 • De chicken (27)
  Goede regel 0 reacties

  Een goede regel en slim van cupidos om 5000 euro te betalen telkens als er een nep lid op de website komt. Hiermee toon je aan dat je als ENIGE WEBSITE VAN NEDERLAND geen nep leden erop hebt. Mijn vriendin heb ik hier ontmoet en hier ben ik ze dan ook erg dankbaar voor.

  De chicken (27) 16 februari 2015
 • Ben (41)
  Cupidos week abonnement 0 reacties

  Super dat Cupidos een week abonnement heeft. Ieder andere website doet het altijd per maand. Je kunt toch in 1 week wel een partner vinden? Althans een maand is veel te veel. En stel het lukt je niet kun je altijd nog 1 weekje er bij aan plakken.
  Ik snap wel dat het marketing is van die andere datingwebsites omdat je er dan meteen 1 maand aan vast zit, maar je moet toch ook aan de klant denken!?

  Erg veel profielen trouwens op Cupidos, had de naam wel eens gehoord maar dat het zo groot zou zijn had ik niet verwacht.

  Ben (41) 11 februari 2015
 • Pascal Hoorn (41)
  Cupidos is de beste datingwebsite 0 reacties

  Ik vind dit de beste datingwebsite die ik heb gezien, en geloof me, ik heb er al wat doorheen gejaagd. En natuurlijk helemaal mooi dat mijn favoriete website op nummer 1 staat. Cupidos verdiend het!

  Mijn complimenten aan Topdatingwebsites om de websites te testen en ze hiervoor een cijfer te geven. Dit is erg fijn voor de klant.

  Pascal Hoorn (41) 10 februari 2015
 • Chantal (28)
  Mannen zijn vaak afwezig 0 reacties

  Ik vind dat de mannen op Cupidos erg vaak afwezig zijn. Als ik met iemand praat gaat die soms zo ineens weg zonder iets te zeggen.....

  Chantal (28) 9 februari 2015
 • Rob (38)
  Cupidos is een erg fijne datingwebsite 0 reacties

  Cupidos is een erg fijne datingwebsite met een chat die erg goed werkt. Op cupidos heb ik in oktober mijn vrouw leren kennen.
  Mooi om te zien dat ik het toen aan het juiste eind had door op Cupidos te gaan in plaats van (toen der tijd) een bekendere website.

  Rob (38) 9 februari 2015
 • Sarah (24)
  Leuke jongens op cupidos 0 reacties

  Er zitten erg veel leuke jongens op cupidos. Vaak voordat ik uit ga kijk ik nog even of er leuke jongens in die stad wonen en probeer ik daarmee uit te gaan. Is me al een aantal keer gelukt. Steeds met dezelfde mensen op stap gaan is ook zo saai toch?
  Er zitten wel veel jongens op die het echt puur op seks hebben voorzien.

  Ik vind het erg fijn dat je op cupidos per week kunt betalen. Andere websites zijn altijd meteen per maand en dan zit je er zo lang aan vast.

  Sarah (24) 7 februari 2015