Chisple
7,5

2 reviews

Chisple is een ontmoetingsplaats om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses en lifestyle op een moderne en simpele wijze. Gelijkgestemde singles en alleenstaanden worden door Chisple met elkaar verbonden op basis van wat iemand leuk vind als sporten, wandelen, musea bezoeken etc. Spreek activiteiten af waar je blij van wordt en ontmoet daarbij leuke nieuwe mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Chisple krijgt vooralsnog een 7.5 score. Helaas zijn de prijzen niet van buitenaf te zien, wel moet je een 6 maandelijks abonnement nemen om contact te kunnen leggen met andere leden van de website. Het feit dat de website nieuw is en daarbij je niet kan zien hoeveel het gaat kosten, houdt in dat er (nog) niet veel leden op de website te vinden zijn.

Prijzenlijst Chisple

 • Helaas onduidelijk.
Ontevreden over Chisple? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (2)

 • Pieter (51)
  Chisple overschat 0 reacties

  Ik las laatst een heel artikel over Chisple en de technologie hiervan hoe zij denken zo effectief mogelijk matches te vinden.
  Maar nu ik het zelf heb ondervonden vind ik dat chisple zwaar wordt overschat.
  De moeite die je moet doen om de aandacht van een leuke vrouw te krijgen is hier niet anders dan op welke andere site dan ook.
  En dat is misschien maar beter ook, want ik vind dat iedereen, zelfs de mensen in een relatie, altijd hun (romantische) best moeten blijven doen voor je partner of mogelijke date.

  Pieter (51) 16 december 2019
 • Maud (35)
  Chisple ervaring 0 reacties

  Een datingsite op basis van een connectie op hobby gebied. Ik vind het erg slim en handig.
  Want wanneer je een relatie hebt ga je er in het weekend of op een vrije dag toch even samen op uit en wat is nou leuker dan om op zo’n dag iets te kunnen gaan doen wat jullie allebei leuk vinden.
  Doordat ik hier zoek naar iemand met dezelfde interesses als ik heb, kom ik in contact met mannen waar ik anders nooit voor zou hebben gekozen.
  Dus chisple brengt mij tot hele nieuwe inzichten, erg leuk en leerzaam

  Maud (35) 13 december 2019