• Moreno (61)
  Robot van SL moet opnieuw worden geprogammeerd 0 reacties

  Als je op een datingsite zoals Lexa, Cupido, Parship en zo meer een profiel aanmaakt en hierin vermeldt dat je een-tweede-liefde zoekt, word je binnen enkele uren vergrendeld en afgesloten. Je wordt aan de hoogste boom gehangen, daarna gevierendeeld en jouw graf wordt volgegooid met gewapend beton.
  Beste mannen van Nederland we weten toch allemaal dat Second love een date site voor mannen en vrouwen is, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken.
  Welnu, het is vandaag 22 augustus en ik heb mij enkele weken geleden aangemeld bij SL als man 61 jaar, Noord-Brabant en zocht profielen tussen de 55 en 65 jaar.
  Kijk met me mee: In totaal 24 profielen waarvan 11 avatars - 10 geblurde- en
  3 foto’s die niet te herkennen zijn.
  De profielen van de vrouwen: 9 “vertel ik later” - 6 ‘geen profiel’ - 5 getrouwd en
  4 singles? De laatste vier zijn hoog opgeleid en hebben kennelijk geen benul dat je als single, alleenstaand, of gescheiden onmogelijk vreemd kunt gaan, of verkeren in de veronderstelling dat IQ de nieuwe iPhone van Apple is. De verzuchting is op zijn plaats dat zowel de negen profielen “vertel ik later’ als die 6 die ‘geen profiel’ hebben allemaal hetzelfde antwoord geven:
  “ Dank voor je interese. Je (profiel) spreekt me helaas niet aan.” en omdat interesse hier fout is gespeld, heb ik de indruk dat de «robot» van SL opnieuw moet worden geprogrammeerd.
  Een daarvan had in haar profiel staan: “zeilboot geen bezwaar en bij voorkeur een «stuurknuppel» van minimaal 18 cm. Als ik dan toch vreemdga, dan maar in volle vaart”. Helaas heb ik geen zeilboot.
  Twee deuren verderop woont een alleenstaande vrouw van 83 jaar. Zij moet rondkomen van € 15.- per week. Ik heb haar € 75,- gegeven. Daarvan heb ik nu duizend keer meer voldoening.

  Bezoek Secondlove

  Moreno (61) 24 augustus 2022


Meer informatie en reviews over Secondlove