• linda (37)
  leuke mannen 2 reacties

  op deze site zijn ontzettend veel leuke mannen te vinden! voor iedere leeftijd is er volgens mij wel wat, daarbij komt dat een groter aanbod voor iedereen natuurlijk leuk is. zo is er bijna altijd wel iemand met wie je een klik hebt. volgende week heb ik een date, ben erg benieuwd en heb er mega veel zin in!

  Bezoek Secondlove

  linda (37) 27 september 2016
  • (32)

   ik durf te wedden dat jij nep bent. al die positieve dingen die jullie over deze site noemen, het klinkt allemaal super nep volgens mij krijg je gewoon betaald door secondlove om mannen te sjoemelen.

   rover (32) 28 september 2016
  • (44)

   Rover,
   Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om een keus te maken uit alle mannen die je mailen. Ik beschouw mezelf niet als een typische vrouw die veel aandacht krijgt maar op deze site, waarschijnlijk zoals op alle andere datingsites is de man/vrouw ratio totaal scheef. Resultaat: 10 tot 20 mailtjes van mannen per dag! Zoals al eerder genoemd, bij sommigen is duidelijk dat het een standaard berichtje is wat ze naar alle vrouwen sturen. Die kregen van mij ook een standaard berichtje terug. De leuke kregen een leuk berichtje terug en met een aantal heb ik na wat heen en weer mailen afgesproken. Ik heb nu precies een half jaar supercontact met een man die veel te ver woont. Hij mist hetzelfde als ik in zijn relatie, sex. Op dat vlak, en op veel meer vlakken, hebben we elkaar dus gevonden. Ben ik dan ook nep? Omdat ik aangeef dat het bij mij wel geslaagd is? Het is idd geen geweldig werkende site, de chat werkte zelden, maar daar heb je gelukkig kik (of andere apps) voor.
   Verder kun je je profiel zo uitgebreid en duidelijk mogelijk maken, dat helpt al een hoop. Niet mooier maken dan het is, dan val je door de mand met de 1e date. Idd jammer dat er door mannen betaald moet worden en door vrouwen niet, maar bedenk eens hoe groot het verschil zou worden als vrouwen ook moeten betalen? Heel veel clubs hebben dezelfde regel, vrouwen betalen minder of niks en mannen wel. Ik hoop dat je iemand vind, maar ik zeg 1 ding, met de instelling die je nu hebt kom je er niet. Daar prikken vrouwen zo doorheen.

   Ik (44) 3 juni 2017


Meer informatie en reviews over Secondlove