• Henk Graan (46)
  Date Ja maar kost teveel 1 reactie

  Al is het erg duur naar mijn mening, 250 euro is voor een hardwerkende nederlander erg veel geld, kan het wel uit als je daadwerkelijk toe en date komt met een mooie vrouw. Alle vrouwen hier hebben een hoge opleiding met als gevolg meestal een goede baan. Zelf werk ik 40 uur per week met een heel goed salaris en heb mijn bachelor afgerond 20 jaar geleden. Uiteraard verwacht ik dan ook wat van de vrouw waarmee ik wil gaan daten, dat er geen lager opgeleiden op de website zijn doet me dan ook goed. Zonder dis respectvol te zijn. Helaas moet ik oordelen dat er zeer weinig betaalde leden op Parship zijn, waar je dus een gesprek mee kan starten om vanuit hier een date te creëren. Hier kom je echter pas achter nadat je 250 euro hebt betaald. Desondanks is het me wel gelukt om een date te krijgen met een ontzettend mooie vrouw.
  Als Parship de prijs wat lager doet, is het een topper. Helaas, doordat de prijs nu zo hoog is komt er weinig vis op af en is het een aflopende zaak ben ik bang.

  Bezoek Parship

  Henk Graan (46) 9 oktober 2017
  • (46)

   Ik denk ook dat maar heel weinig mensen het aandurven om dit grote bedrag te betalen. Ik doe het zelf ook niet namelijk, ik ga op zoek naar een andere site. En als ik eerlijk ben, verwacht ik dat veel andere mensen de ook zo doen en ik kan ze alleen maar groot gelijk geven.

   Geer (46) 29 oktober 2017


Meer informatie en reviews over Parship