• Jeffrey remmers (28)
    Lovezone heeeeel slecht 16 reacties

    Nu net geld overgemaakt en mijn account werd verweiderd.
    Ik heb lovezone gemaild en heb aangegeven dat als ik iets fout heb gedaan dat dit nie opzettelijk was. Maar begrijp dat ze regels hebben. En ze zouden mijn geld terug storten.
    Nadat ik heb aangegeven dat ik het wel nie eens ben dat ik geen waarschuwing kreeg en net na dat ik geld over heb gemaakt verweiders werd. En ik hier een beoordeling voor zou achter laten werd mij gezegd dat ik dreigde en ik na me geld kan fluiten. Dus bij deze morgen meteen een advocaat en de Consumentenbond in lichten.. ik heb alle mails zwart op wit en zal het hier nie bij laten.

    Bezoek Lovezone

    Jeffrey remmers (28) 21 januari 2019
    •  (34)

      Maar wat heb je gedaan dan dat je verwijderd bent Jeffrey? Lijkt me wel handig om te vermelden. Wel knap dat je een advocaat kan inhuren op zon jonge leeftijd, respect.

      Jan Kreeft (34) 21 januari 2019
    •  (28)

      Ik heb waarschijnlijke een foto van mezelf geplaats waar een tekst op stond met mijn snap..
      dit dus eg niet expres want ik kon betalen voor de website. Helaas na betaling werd mijn acount verweiderd. Toen heb ik gemaild met de klanten service van lovezone.
      ik heb gezegd dat ik begrijp dat ze mijn acount willen verweideren. En ik vroeg of ik mijn geld terug kon krijge wat ik 2 min van te vore heb overgemaakt. Dit zouden ze dus doen gelukkig.
      Maaaaar!! omdat ik dus zij, dat ik een waarschuwing had verwacht ipv meteen verweiderd te worde en geld voor niks heb over gemaakt. en ik hier dus een beoordeling voor zou achter laten, werd tege mij gezegd dat ik na me geld kon fluiten en dat ik niet meer hoefde te maile.
      Een beetje onzin dus aleen omdat ik me mening geef krijg ik me geld nie terug. terwijl ze van te voor zegge dat ik me geld terug krijg.
      Nogmaals ik kan begrijpe dat me acount verweiderd is. maar omdat ik me mening wil geve en dat ze dan zegge nu krijg je je geld nie meer terug vind ik nie kunnen.

      jheffrey (28) 21 januari 2019
    •  (34)

      Ja oke ik snap je en in theorie denk ik dat jij in je recht staat om je geld terug te krijgen. Maar waarom moet je zonodig een review schrijven en smaad plegen terwijl lovezone het geld terug gaat boeken? Meer kan lovezone niet doen. Dat je nu negatieve reviews schrijft als deze, ik zou als eigenaar van lovezone het geld dan ook niet terugbetalen. Wel gezegd dat ik denk dat je recht hebt op je geld, maar snap lovezone ook wel in deze.

      Jan kreeft (34) 21 januari 2019
    •  (28)

      begrijp ik volkome Jan. maar ik vind wel dat iedereen moet weten dat als ze een fout begaan ze geen waarschuwing krijge of een 2e kans. En dit is geen smaad. Het is gwoon een eerlijke beoordeling en mijn mening dat ik het niet eens ben met hun manier van handellen. En als ik iets fout doe dan begrijp ik volkome dat mijn account uit de lucht word gehaald. Maar als ze tege mij zegge je krijgt je geld terug. En ik dan netjes aangeef dat ik het nie eens ben dat ik niet gewaarschuwd ben en dit aan de mense wil late weten. dat ze dan gaan zegge dit is smaad en je krijgt je geld niet terug vind ik nie kunnen. Lijkt wel alsof ze bang zijn dat iets bove tafel komt wat niet bove tafel mag komen. Dit is geen smaad althans voor mij is dit een eerlijke mening. Ik maak geld over en nog geen minuut later is mijn acount verweiderd. Eg geen probleeem maar ik wil dan wel mijn geld graag terug. en een beoordeling hoefd nie altijd goed te zijn. ik vind hier moet de waarheid besproke worden en niet aleen maar 5 sterre geve. ook vond ik het contack met de klanten service heel slecht. ik heb nog nooit een klanten service mee gemaakt die zo handeld. ik heb alle mails bewaard en zal dit het liefst ng online gooie. maar hier denk ik ng eve over na en zal morge eerst contackt op nemen met de consumenten bond en mijn advocaat..

      jheffrey (28) 21 januari 2019
    •  (34)

      Je mag mails die privé zijn verstuurd niet zomaar online geven van de privacywet. Maar je hebt goede punten al vind ik dat lovezone niet verkeerd heeft gehandeld perse.
      Ben benieuwd wat de advocaat morgen gaat zeggen, hopelijk tot horens jheffrey, ben benieuwd naar de voortgang.

      Jan kreeft (34) 21 januari 2019
    •  (28)

      begrijp ik volkome Jan. maar ik vind wel dat iedereen moet weten dat als ze een fout begaan ze geen waarschuwing krijge of een 2e kans. En dit is geen smaad. Het is gwoon een eerlijke beoordeling en mijn mening dat ik het niet eens ben met hun manier van handellen. En als ik iets fout doe dan begrijp ik volkome dat mijn account uit de lucht word gehaald. Maar als ze tege mij zegge je krijgt je geld terug. En ik dan netjes aangeef dat ik het nie eens ben dat ik niet gewaarschuwd ben en dit aan de mense wil late weten. dat ze dan gaan zegge dit is smaad en je krijgt je geld niet terug vind ik nie kunnen. Lijkt wel alsof ze bang zijn dat iets bove tafel komt wat niet bove tafel mag komen. Dit is geen smaad althans voor mij is dit een eerlijke mening. Ik maak geld over en nog geen minuut later is mijn acount verweiderd. Eg geen probleeem maar ik wil dan wel mijn geld graag terug. en een beoordeling hoefd nie altijd goed te zijn. ik vind hier moet de waarheid besproke worden en niet aleen maar 5 sterre geve. ook vond ik het contack met de klanten service heel slecht. ik heb nog nooit een klanten service mee gemaakt die zo handeld. ik heb alle mails bewaard en zal dit het liefst ng online gooie. maar hier denk ik ng eve over na en zal morge eerst contackt op nemen met de consumenten bond en mijn advocaat..

      jheffrey (28) 21 januari 2019
    •  (34)

      Je mag mails die privé zijn verstuurd niet zomaar online geven van de privacywet. Maar je hebt goede punten al vind ik dat lovezone niet verkeerd heeft gehandeld perse, een mening hebben en laten blijken mag in dit mooie landje echter altijd.
      Ben benieuwd wat de advocaat morgen gaat zeggen, hopelijk tot horens jheffrey, erg benieuwd naar de voortgang.

      Jan Kreeft (34) 21 januari 2019
    •  (28)

      Hier een reacktie van de klantenservice van lovezone.. Ik vind dit gwoon niet kunnen. Aleen omdat ik me mening wil geven pleeg ik smaad. Dit is voor bij onbekend terein en heb dit ng nooit meegemaakt..

      Reactie Lovezone

      *** Prive mail mag niet worden getoond ***

      jheffrey (28) 21 januari 2019
    •  (28)

      Hier een reacktie van de klantenservice van lovezone.. Ik vind dit gwoon niet kunnen. Aleen omdat ik me mening wil geven pleeg ik smaad. Dit is voor bij onbekend terein en heb dit ng nooit meegemaakt..

      Reactie Lovezone

      Beste,



      Succes. Als u liever smaad pleegt dan uw geld terug krijgt, dan is dit uw keuze en die respecteren we. Veel geluk verder.



      Met vriendelijke groet,

      Team Lovezone Dating

      jheffrey (28) 21 januari 2019
    •  (27)

      Wat jij doet kan echt niet Jheffrey (28). Allereerst zet je als titel dat lovezone heeeeeeeeeel slecht is, terwijl dit echt niet zo is. Sterker nog: er is geen betere datingsite op het moment dan Lovezone. Dit kan je zien aan alle reviews die op het internet te vinden zijn over deze datingsite. Daarbij kan ik zelf stellen dat ik meerdere dates er aan heb overgehouden in zeer korte tijd. Ook hebben ze een snelle klantenservice en hebben ze een super monitoring als het gaat om het tegenhouden van nep leden. Wat wil je nog meer? Ga jij nou klagen omdat Lovezone jou verwijderd omdat jij je niet aan de regels had gehouden en je een 2e kans wilde? Lovezone gaf je toch je geld terug? Wat jij doet is echt triest. Ik had precies hetzelfde gedaan als Lovezone in dit geval, lekker naar je geld fluiten als je smaad wilt plegen en met advocaten gaat dreigen.

      Jasper (27) 21 januari 2019
    •  (31)

      Dus als ik het goed begrijp betaal je voor de diensten van Lovezone waarna je gelijk daarna de regels overtreedt? Dat is ook niet heel slim. :-) Dat je zelf zegt dat je wel degelijk de regels hebt overtreden geeft toch simpelweg aan dat Lovezone geheel in haar recht staat om jou te verwijderen. Dat is geen rocket science. Dit zal ook vast duidelijk in de voorwaarden genoteerd staan, waar je overigens akkoord mee bent gegaan tijdens je registratie.

      Anoniem (31) 21 januari 2019
    •  (28)

      Hier een reacktie van de klantenservice van lovezone.. Ik vind dit gwoon niet kunnen. Aleen omdat ik me mening wil geven pleeg ik smaad. Dit is voor bij onbekend terein en heb dit ng nooit meegemaakt..

      Reactie Lovezone

      Beste,



      Succes. Als u liever smaad pleegt dan uw geld terug krijgt, dan is dit uw keuze en die respecteren we. Veel geluk verder.



      Met vriendelijke groet,

      Team Lovezone Dating

      jheffrey (28) 21 januari 2019
    •  (28)

      idd maar jammere eraan is is dat die foto er al op stond. en toen ik betaalde werd ik verweiderd.
      ik vind nie erg dat ik verweiderd word. want er zijn genoeg andere sites en ik ga ieder weekent op stap :p
      maar vind het niet kunnen dat als ik mijn eerlijke mening wil geve ik mijn geld in een keer niet meer terug krijg. ze zegge eerst je krijgt je geld terug. en omdat ik aangeef dat ik wel een beoordeling wil doen. zegge ze je krijgt je geld niet terug. Die site van lovezone mag me gestolen worden. maar me geld wat ik niet kan gebruike wil ik wel graag terug.

      jheffrey (28) 21 januari 2019
    •  (34)

      Dan had je misschien geen review moeten schrijven? Ik had persoonlijk (als lovezone zijnde) ook geen geld terug gegeven als iemand mij negatief op het internet zou willen zetten terwijl ik had gezegd dat diegene het geld terug gestort zou krijgen. Of het wettelijk mag om zomaar het lidmaatschap te beëindigen zonder vergoeding weet ik helaas niet, dit zal je advocaat morgen wel vertellen.

      Jan Kreeft (34) 21 januari 2019
    •  (28)

      Dus er mag niet aan de wereld verteld worde dat ik eg niet wist dat ik iets fout had gedaan en dat iemand anders hier op zou kunnen letten? vind het maar raar een beetje. Tis nie dat er met hoofdletters ergens duidelijk in beeld staat waar je op moet letten. Maar goed ik wil aleen mijn geld terug dat ik heb gestord 1 min voor ik verweiderd werd. en voor de rest wil ik dat iedereen rekening ermee houd dat ze goed moeten opletten dat ze niks fouts doen op die site. Bij mij ging het eg onbewust. Gwoon de verkeerde foto uitgekoze waar perongeluk mijn snap op stond. Geen probleem dat ik verweiderd word. maar mijn geld is wel een probleem. En dat zal zo blijve tot ik heel wat instaties heb gesproken erover. ik kan het hier gwoon eg nie bij late zitte..

      jheffrey (28) 21 januari 2019
    •  (27)

      Je mag doen en laten wat je wilt, maar om te verwachten dat jij je geld terug krijgt terwijl je hun zwart maakt op het internet is wel te gek voor woorden. Dit zal geen enkel bedrijf doen. Ze stelden toch in hun eerste mail dat ze het geld zouden restitueren? Waarom moet je dan perse hun zwart maken op het internet? Laat het er dan bij. Of maak simpelweg een nieuwe profiel aan en betaal weder maal, dan is er niets gebeurd.
      Nee Jheffrey, jij staat volledig te bazelen nu. Als ik eigenaar was geweest van Lovezone had ik jou een levenslange verbanning gegeven, wat jij doet slaat namelijk helemaal nergens op.

      Je gaat toch geen site zwart maken met de titel heeeeeel slecht terwijl ze zich alleen maar aan de regels houden, waar jij immers akkoord mee bent gegaan. Heb de voorwaarden eens doorgelezen en deze zijn prima en reëel.

      Een advocaat zal hetzelfde zeggen, dat je niet in je recht staat omdat Lovezone wel degelijk heeft aangeboden om het geld terug te storten. Dat jij hierna smaad wilt plegen is in theorie prima, maar staat buiten kijf dat je krediet dan meteen weg is bij de Lovezone klantenservice.

      Jasper (27) 21 januari 2019
    •  (28)

      Dus er mag niet aan de wereld verteld worde dat ik eg niet wist dat ik iets fout had gedaan en dat iemand anders hier op zou kunnen letten? vind het maar raar een beetje. Tis nie dat er met hoofdletters ergens duidelijk in beeld staat waar je op moet letten. Maar goed ik wil aleen mijn geld terug dat ik heb gestord 1 min voor ik verweiderd werd. en voor de rest wil ik dat iedereen rekening ermee houd dat ze goed moeten opletten dat ze niks fouts doen op die site. Bij mij ging het eg onbewust. Gwoon de verkeerde foto uitgekoze waar perongeluk mijn snap op stond. Geen probleem dat ik verweiderd word. maar mijn geld is wel een probleem. En dat zal zo blijve tot ik heel wat instaties heb gesproken erover. ik kan het hier gwoon eg nie bij late zitte..

      jheffrey (28) 21 januari 2019
    •  (31)

      Jheffrey, jij bent eigenaar van een autozaak.
      Iemand wil een auto van je kopen, je bent een tijdje met hem aan het onderhandelen per mail en ja hoor, de koop is rond. De man komt de volgende dag aan bij je bedrijf, kopje koffie, betaald en gaat weer naar huis met zijn gloed nieuwe auto.

      Nu zie je plots dat diegene op het internet allemaal negatieve dingen over jouw autozaak heeft geplaatst op het internet, terwijl jij als autoverkoper alleen maar je werk hebt gedaan.

      De volgende dag komt de koper van de auto terug en vind de auto toch niet zo mooi, verkeerde kleur. Dan schop je die beste man toch meteen je autobedrijf uit? Dat lijkt me wel ja! Je gaat de beste man in ieder geval niet vriendelijk helpen.

      Zelfde verhaal, andere context.

      Case closed.....

      Anoniem (31) 21 januari 2019
    •  (23)

      Nou Jheffrey, wat zei de advocaat? Denk dat we allemaal te popelen staan.

      Bassie (23) 21 januari 2019
    •  (38)

      Waarom kan ik niet aan melden op dezen pagina steeds bij mijn woonplaats komt er een fout te staan als ik noord braband er bij zet

      Nancy38 (38) 24 januari 2019
    •  (27)

      Noord Brabant is geen plaatsnaam. Vul bijvoorbeeld Amsterdam in.

      Sammy (27) 24 januari 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Lovezone