• Onbekend (34)
  Fake 3 reacties

  Veel vrouwen op kinky gebruiken een andere foto. Bij aankomst zie je een andere vrouw dan die ik eerste op de advertentie gebruikt wordt. Super slecht.

  Bezoek Kinky

  Onbekend (34) 20 juli 2019
  • (47)

   Klopt heb hetzelfde meegemaakt met een vrouw waar ik een uur voor moest rijden om er te komen. Eenmaal aangekomen deed ze de deur open en stond er werkelijk een geheel andere vrouw. Toen ik vroeg waarom ze andermans foto gebruikte zei ze: zodat mijn familie niet ziet dat ik dit doe (was een buitenlandse vrouw, dus grote onzin). Weer een uurtje terug gereden naar huis, boos! Slaat echt nergens op, 99% gaat toch weg als mevrouw de deur open doet, ze was minstens 50 kilo zwaarder en zag er veel minder goed uit, echt een geheel andere vrouw. Ze wilde ook nog eens 100 euro, ja daag. Was het waard geweest als het daadwerkelijk de vrouw was op de foto's. Je kan op Kinky.nl ook niet iemand rapporteren of iets dergelijks dus ze komt er nog mee weg ook. Dit is me al vaker overkomen dus misschien voortaan eerst vragen om een selfie via de app of iets dergelijks.

   Jip (47) 21 juli 2019
  • (34)

   Dat het soms iets verouderde foto's zijn snap ik en is niet erg. Maar andermans foto's gebruiken is nog strafbaar ook. Belachelijk dat dit gebeurd en ook super gek want inderdaad zoals Jip zegt, het gros gaat meteen weg (neem ik aan).

   Onbekend (34) 21 juli 2019
  • (36)

   Met bijkomend feit dat het de vrouwen alleen om poen gaat en niet om een leuke avond (beter gezegd, 10 minuten), is het weg gegooid geld. Ze willen je zo snel mogelijk weer uit huis hebben om de volgende klant te verwelkomen, verschrikkelijk. En dan vragen ze nog 100 euro ook voor een half uurtje, kijken ze ook nog telkens op de klok, snel snel. Nee, niks voor mij.

   Anoniem (36) 22 juli 2019


Meer informatie en reviews over Kinky