• Sjaak (38)
    Oplichters via mooie vrouwen 1 reactie

    Ik vind dat er teveel mooie vrouwen op Hearts staan. Veel praten wel terug en het is altijd wel leuk om te chatten maar bijna iedereen is knap op een enkeling na. nu snap ik wel dat een vrouw vaak haar mooiste foto op het internet wil zetten maar al die make-up maakt een vrouw niet altijd mooier vind ik. Heb soms het idee dat deze site er zelf profielen op zet, tenminste dat dacht ik omdat ze allemaal zo knap zijn maar na het te hebben geprobeerd en met de wetenschap dat 99% terug chat is het wel degelijk echt bevonden.

    Bezoek Hearts

    Sjaak (38) 29 november 2018
    •  (99)

      Deze review staat reeds op meer dan 10 reviewsites en klachten websites. Dit zegt genoeg, niets meer dan smaad. Te triest voor woorden dat een ex lid dit probeert. We hebben meermaals contact gehad met gedupeerde, echter wil deze geen geld terug, enkel aandacht via de mail en zulk soort forums.

      Het gaat om de heer Martin de kreek
      E-mail: m.kreek@hotmail.com
      IP-adres: 89.205.138.63
      Bankgegevens: NL48ABNA0467096988

      Voor ieder andere datingsite of instantie: Laat deze man niet toe, deze is hier niet om te daten, enkel om onrust te stoken en daarbij de website proberen zwart te maken. Wees gewaarschuwd.

      Hearts (99) 30 november 2018
    •  (37)

      Wat een triest persoon zeg, waarom gaat hij niet gewoon akkoord met geld terug geven? Zulk soort mensen moeten opgehangen worden, bah bah. Ieder bedrijf heeft last van zulk soort personen!

      Leon (37) 30 november 2018
    •  (25)

      Wat erg dat dit nog steeds gebeurd. Pure smaad in mijn ogen. Zag het inderdaad ook al op websites als klachtenkompas van de consumentenbond voorbij komen. Ik zou hier tegen aangifte doen, 100% winkans. Eindelijk een goede datingsite en dan verpesten dit soort mannen het, 51 jaar? Zegt genoeg...

      Rachelle (25) 30 november 2018
    •  (37)

      Martin de kreek, m.kreek@hotmail.com OPLICHTER 1e KLAS
      HIER GEEN ZAKEN MEE DOEN MENSEN!

      Leon (37) 30 november 2018
    •  (46)

      Om hoeveel geld gaat dit wel niet dan? Als het om duizenden euro's gaat had ik hetzelfde gedaan? Maar volgens mij kost een pakketje 25 euro, wat een onzin om dan zoveel tijd er in te steken om reviews te plaatsen en een website zwart te maken terwijl ze je proberen te helpen? Martin de Krekel, kom op zeg, kwal.

      Wim (46) 30 november 2018
    •  (57)

      Martin de kreek is inderdaad een oplichter. Heb eens een bed en breakfast bij hem gehuurd in Frankrijk. Dit was echt heel slecht en ga dit ook nooit weer doen, vroeg om geld terug maar nee hoor, had al gebruik gemaakt van zijn zogenaamde diensten. Met alle respect maar dit was echt niets, was niet eens een ontbijt! Wat nou bed and breakfast?

      Dit is hem:
      https://www.facebook.com/martin.dekreek

      Oplichter 1e klas van Maison Voilà is een mooie Bed and Breakfast met Mini Camping in de streek Indre in Midden Frankrijk.

      Sterkema (57) 30 november 2018
    •  (37)

      Ik kon nooit iets vinden over deze persoon maar Martin de Kreek is dus eigenaar van Maison Voila chambres d'hotes? Deze man moet aangeklaagd worden, een rat is het. Niet alleen heeft hij een weekend met mij verziekt door mijn weekend 1 dag van te voren op te zeggen maar hij wil ook het geld niet terug sturen!!! Dit duurt nu al maanden en nu laat hij niets meer van zich horen. Zag dat zijn prive mail m.kreek@hotmail.com is? Goed om te weten.

      Sanders (37) 30 november 2018
    •  (29)

      Deze vent handelt in boerderij vakanties in Frankrijk. Geen zaken mee doen, is een fraudeur.

      Tim (29) 30 november 2018
    •  (29)

      Martin weet natuurlijk precies hoe hij een bedrijf als oplichter kan bestempelen, dat is hij zelf ook. Ooit iets van hem gekocht via marktplaats. Zelfde rekeningnummer NL48ABNA0467096988 en de man heette ook de Kreek van achternaam. Kan niet anders dan dat het dezelfde persoon is. Is al een tijd terug dus weet niet meer waar het om ging maar hij zou het product opsturen, nooit gedaan! Het is een oplichter, pas op.

      Pim (29) 30 november 2018
    •  (29)

      Hij is niet erg moeilijk te vinden trouwens merk ik nu, wist nooit zijn voornaam...

      Twitter:
      https://twitter.com/martindekreek

      Pim (29) 30 november 2018
    •  (27)

      Zulke mensen moeten worden opgehangen aan de hoogste boom! Dit is geen dreigement, enkel een feit.

      Simar (27) 1 december 2018
    •  (36)

      Laat die martin de kreek zich flink schamen, wat een clown.. Ga je dit soort dingen doen voor 25 euro? Groot gelijk Hearts, niet terug betalen, wat een klaploper is dat zeg!

      Mart (36) 2 december 2018
    •  (51)

      Martin de Kreek doet inderdaad aan internet oplichting, hij verkoopt dingen via marktplaats, int het geld en verstuurd het artikel hierna NIET! Pas hiervoor op. Ik heb het geld over gemaakt naar: NL48ABNA0467096988. Hetzelfde rekeningnummer als dat hier in deze post staat. Pas op mensen deze man, genaamd Martin de Kreek, is een internet fraudeur!

      Klaas (51) 2 december 2018
    •  (21)

      gaat dit nog over een datingsite of over iemand die aan internet oplichting doet? hahaha

      Jasper (21) 2 december 2018
    •  (51)

      Dit heb ik ondertussen met de site Hearts na tevredenheid opgelost

      Martin (51) 3 december 2018
    •  (46)

      Op iedere datingsite staan veel mooie vrouwen maar op Hearts zijn ze inderdaad wel echt, dat scheelt een hoop haha. Je kan overigens heel makkelijk zien of een site nep is, check de voorwaarden of ze werken met entertainment profielen. Hearts doet dit gelukkig niet.

      Hans (46) 3 december 2018

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Hearts