• Anoniem (42)
  Darryl Mantel 0618413326 oplichter vieze man 2 reacties

  Ik wil graag iedereen er op wijzen dat Badoo niet zo fijn is want er zitten veel oplichters op. 1 daarvan is Darryl Mantel met telefoonnummer 0618413326 ! Via Badoo is mijn dochter in contact gekomen met deze uiterst vieze man. Mijn dochter is 16 en mag natuurlijk nooit op Badoo komen, heeft ook altijd aangegeven 16 te zijn maar dat maakte Darryl niks uit. Hij vroeg meermaals om naaktfoto's en stuurde zelfs zijn dickpicks naar mijn dochter! Na wat research via zijn telefoonnummer kwam ik erachter dat Cameramantel.nl van hem is. Hij heeft ook een e-mailadres, deze is Darrylmantel89@hotmail.com. Ik zal heel erg oppassen voor deze uiterst zieke pedo man. Ook geen zaken doen met deze malafide persoon want ik denk dat dit nog wel een staartje gaat krijgen, aangifte is reeds gedaan met alle bijbehorende informatie!

  Wees gewaarschuwd Darryl Mantel! GENOEG IS GENOEG!

  Bezoek Badoo

  Anoniem (42) 13 april 2022
  • (65)

   Ik las ook al ergens dat hij via Kinky shemales bezocht en daarover klaagde, vies mannetje is het. Kleine meisjes lastig vallen en blijkbaar wil hij ook aan piemeltjes zuigen.

   Leo (65) 13 april 2022
  • (38)

   Ons is hetzelfde overkomen hebben hem al benaderd via Facebook maar het enige wat hij doet is schelden. Zegt wel genoeg wat voor man het is, in en in triest! Aangifte is door ons in Januari 2022 al gedaan, laten we hopen dat deze man snel opgesloten wordt.

   Hans (38) 17 april 2022


Meer informatie en reviews over Badoo