Alleenstaande moeders
5,8

23 reviews

Als alleenstaande moeder met een kind is het soms lastig om de juiste partner te vinden. Onderzoek toont aan dat alleenstaande ouders online een grotere kans kunnen maken.Voordeel van de datingsite is dat je op voorhand weet dat leden op de site kinderen hebben.

Cijfer en gebruikersgemak

Alleenstaande Moeders heeft van ons een 5.8 gekregen, omdat dit een goedwerkende site is met een groot voordeel. Namelijk, je komt direct in contact met mannen die ook kinderen hebben. Je dient je wel te verifiëren alvorens je kan starten met daten.

Prijzenlijst Alleenstaande Moeders

 • 1 maand abonnement: € 29,50
 • 3 maanden abonnement: € 59,85
 • 6 maanden abonnement: € 89,70
 • 12 maanden abonnement: € 119,40
Ontevreden over Alleenstaande moeders? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (23)

 • Cassi (47)
  Oude mannen 0 reacties

  Ben alleenstaande moeder van 3 inwonende jongens tussen de 7 en 12j, dacht me in te schrijven op een serieuze dating site. Blijkt dat er voornamelijk mannen tussen de 60 en 85 reageren (mij bekijken en soms hun favoriet noemen). Niets tegen die generatie, maar niet als partner! Ook zie je profielen van mannen die leeg zijn, soms alleen een foto of zelfs dat niet. Snap niet welke criteria de redactie hanteert om een profiel goed te keuren. Dus voel me begluurd. Ik heb hierover een mail geschreven, echter geen reactie. Kennelijk zijn dit wel abonnees en verdienen ze er veel geld mee. Maar dat is dan dus een andere doelgroep. Op andere sites overkomt me dat niet. Dus ik schrijf me hier uit.

  Cassi (47) 21 juni 2020
 • Moniek (39)
  Moeder of MILF 0 reacties

  Wat is dat toch voor cultuur tegenwoordig dat alle moeders maar een zogeheten MILF moeten zijn, dat vind ik zo’n onzin!
  Iedere realistische vrouw weet dat dat niet haalbaar is en al helemaal niet als je single moeder bent.
  Ik loop de helft van de tijd in mijn huiskamer rond zonder make-up en met bril op, dus niet bepaald sexy, maar wel echt...
  Mensen die altijd het mooiste plaatje op sociaal media laten zien geloof ik nooit, dat is niet echt en zoals ik het omschrijf wel.
  De mannen die hier op de site zitten hebben ook een mooier beeld van alleenstaande vrouwen, dus die help ik dan gauw uit de droom.
  Wel een tegenvaller voor mij dus.

  Moniek (39) 25 december 2019
 • Unslaught (40)
  Fake 0 reacties

  Wat een onzin site , veel nep profielen herkenbaar aan continue online zijn en niet reageren .. premium lidmaatschap echt een no go , 3 jaar ben ik lid geweest als gratis , premium gewoon niet waard diefstal.. meer is het niet

  Unslaught (40) 31 augustus 2019
 • Anique (45)
  Alleenstaande moeders goede site 0 reacties

  Ik ben heel erg blij met Alleenstaande moeders, doordat ik zelf voor de kinderen moet zorgen en ze eigenlijk nooit naar hun vader gaan heb ik niet veel tijd over om bijvoorbeeld uit te gaan of op wat voor andere manier dan ook op zoek te gaan naar een man.
  Het kost hier dan misschien wel 30 euro per maand, maar dat heb ik er wel voor over en aangezien ik toch geen tijd heb om uit te gaan bespaar ik daar ook geld in en heb ik best 30 euro te besteden voor iets als dit.
  In de avond als de kinderen dan op bed liggen heb ik hier heerlijk de tijd om leuke, aardige mannen te ontmoeten die het juist leuk vinden dat ik kinderen heb in plaats van dat ze dit als een lastige bijkomstigheid zien en dat vind ik een heel groot voordeel van alleenstaande moeders.
  Op andere datingsites heb ik al verschillende keren ervaren dat mannen toch afhaken als ze er achter komen dat je kinderen hebt, niet iedereen zit daar nu eenmaal op te wachten en dat is oké.

  Anique (45) 21 juli 2019
 • Attila (40)
  Pure oplichterij 0 reacties

  Deze site is echt een oplichters site. Nadat ikeen premium abonnement heb afgesloten kon ik niet eens gebruik maken van mijn abonnement en moest ik alsnog een abonnement afsluiten. Wanneer ik me beklaag hierover via meerder e-mails wordt er nooit op gereageerd, ook telefonisch zijn ze niet te bereiken want bij veelvuldig opbellen krijg je constant de antwoordapparaat. Mijn advies niet aan beginnen aan deze web-site en aangifte doen bij online politie-site en andere revieuw en keurings-sites voor maafide datings-sites, deze site moet eruit voorgoed.

  Attila (40) 17 september 2018
 • Marion (36)
  Alleenstaande moeders met bijbehorende issues 0 reacties

  Ik denk dat heel veel alleenstaande moeders het met mij eens zijn wanneer ik aangeef dat je met een gemiddelde baan en al helemaal wanneer je niet fulltime werkt (wat bijna geen één alleenstaande moeder doet volgens mij) het soms best lastig is om de eindjes aan elkaar te knopen. Dat ligt er ook aan hoeveel kinderen je hebt en hoe oud deze zijn, maar ik heb er twee en beide zijn nog onder de 10 jaar, voor mij is de reden die ik hier boven heb genoemd in sommige maanden best pittig. Dan valt het ene na het andere uit en dan gaat bijvoorbeeld ook nog eens de wasmachine kapot. Dan kan ik het mij niet altijd veroorloven om er ook nog een maandlidmaatschap of meer hier te kopen. Ik zou het fijn vinden als de site hier iets mee zou kunnen doen. Ik wil niet bedelen, maar ik denk gewoon dat er veel meer alleenstaande moeders zijn die het met mij eens zullen zijn.

  Marion (36) 12 augustus 2018
 • Miranda (36)
  Daten wordt mogelijk door deze site 1 reactie

  Voor veel moeders met jonge kinderen, die van mij zijn 10 en 6 jaar oud, lijkt het onmogelijk om weer een beetje een leuke man te vinden waar je mee kunt gaan daten. Veel mannen zitten er ook helemaal niet op te wachten om een relatie met iemand te krijgen die al een kind of zoals ik zelfs meerdere kinderen van een andere man heeft. Toch kan dat hier allemaal, want alle mannen die hier op komen, weten er van af dat er in ieder geval één kind bij hoort en soms meer. Ik heb zelfs een keer meegemaakt dat een man hier zei dat dit zelfs zijn voorkeur had omdat hij zelf geen kinderen kon krijgen maar dit wel graag zou willen en dan is het natuurlijk een goede oplossing. Hier was ik zelf dus helemaal nooit opgekomen en daarom ben ik ook zo blij dat ik deze site gevonden heb. Natuurlijk moet ik nu alsnog wel op zoek naar een oppas etc. wanneer ik op date wil, maar ik been het echt wanneer ik type dat daten door deze site voor mij weer mogelijk wordt (in ieder geval in mijn hoofd).

  Miranda (36) 9 juli 2018
 • Laura (43)
  niet effectief 1 reactie

  Op zich is het maken van een website gericht op alleenstaande moeders een heel goed idee vind ik, maar in dit geval is het totaal niet effectief.
  Want mensen nemen dit een beetje te letterlijk, er zitten ook echt alleen maar alleenstaande moeders op...
  En tenzij je met een andere alleenstaande moeder wilt daten, kun je hier niet echt een date vinden.
  In mijn geval ben ik ten minste op zoek naar een leuke en capabele vent die het wel ziet zitten om met een alleenstaande moeder te daten, maar dat soort mannen zitten dan weer niet op websites als deze.

  Laura (43) 9 juni 2018
 • Miriam (37)
  Alleen maar moeders 1 reactie

  Dit is een site voor alleenstaande moeders en dat is ook wat je hier vindt. Echt alleen maar alleenstaande moeders... maar dar is niet de bedoeling denk ik dan! Ik zit hier voor een man en niet om andere moeders te ontmoeten. Ik vind dat er meer reclame gemaakt moet worden en. Dat er zo ook meer mannen hier komen

  Miriam (37) 11 maart 2018
 • Jessica (39)
  Begrip 1 reactie

  Eindelijk een site die begrijpt wat single moeder nodig hebben. Niet die belachelijk dure websites die dingen aanbieden die er niet toe dien maar gewoon een website die te betalen is en die geeft wat we nodig hebben. Vind ik wel dat het aantal mannen en de kwaliteit ervan nog wel iets omhoog mag, maar het begin is er in ieder geval

  Jessica (39) 26 februari 2018
 • Esmee (46)
  Jonge moeders 2 reacties

  Dan zit je op een site die gemaakt is voor alleenstaande moeders en voor mannen die hier wel mee zouden willen daten.
  Wat er alleen niet bij wordt verteld wanneer je je aanmeldt, is dan de mannen die hier online zijn alleen op zoek zijn naar jonge alleenstaande moeders van een jaar of 30.
  Aan mij als 46 jarige moeder, daar zitten ze helemaal niet op te wachten. Dat vind ik niet eerlijk en het is ook niet normaal.

  Esmee (46) 3 februari 2018
 • Lieke (38)
  Verkeerd gebruikt 1 reactie

  Deze site is een website voor alleenstaande moeders, waar ze een partner kunnen zoeken en hopelijk ook vinden. Nu is het mij al meerdere keren opgevallen dat deze site grotendeels voor iets anders wordt gebruikt. Veel vrouwen hier spreken mij aan om gewoon even gezellig te kletsen, die zijn dus helemaal niet opzoek naar een partner maar gewoon naar iemand om mee te praten en die hen begrijpt. Nu vind ik dat prima en ik moet bekennen dat ik het zelf ook fijn vind om met andere allenstaande moeders te praten omdat je elkaar begrijpt en dat vind ik ook heel prettig. Maar dat is niet waar het voor bedoelt is en dat is ook niet waar ik lid voor ben geworden. Kletsen kan ik ook wel met de buurvrouw doen.

  Lieke (38) 12 januari 2018
 • Jolijn (39)
  Geen mannen 1 reactie

  Wanneer je een website maakt die alleenstaande moeders heet, dan is het eigenlijk best logisch dat er geen mannen op te vinden zijn. Die zullen misschien zich aanmelden op een site voor vaders, of gewoon op een normale site. Geen enkele logisch nadenkende man zou gaan zoeken op een site die gemaakt is voor moeders, dus er zijn hier ook bijna geen mannen op te vinden en de mannen die er wel op zitten zijn niet helemaal 100 procent als je het mij vraagt. Dat slaat dat stukje met normaal denkende mannen ook op. Wie zoiets gaat zoeken, is in mijn ogen al een viezerik, want vaak hebben die mannen een gekke moeder dochter fantasie. Het is dus niet handig gedaan vind ik en dus ook geen succes voor mij.

  Jolijn (39) 28 december 2017
 • Mia (41)
  Ondergewardeerd 1 reactie

  Ik denk dat dit een typisch voorbeeld is van een site die enorm wordt ondergewardeerd. Want op zich is er met de site niets mis in tegendeel zelfs ik vind dat het er goed uitziet! Aan de andere kant zitten er maar zo weinig leden op en dan zijn die leden bijna ook nog allemaal vrouw, wat wil je ook als het een site voor moeders is. Ik denk dat er gewoonweg veel te weinig reclame wordt gemaakt hiervoor.

  Mia (41) 8 oktober 2017
 • Jantien (37)
  Mixte gevoelens hier over 1 reactie

  Ondanks dat ik meer van mijn kinderen hou, dan wat dan ook op de hele wereld, denk ik niet dat het verstandig is om bij een man die je net hebt ontmoet meteen als eerste te vermelden dat je drie kinderen thuis hebt zitten. In mijn ervaring rennen de mannen dan vaak het liefst heel hard de andere kant op, zo ver mogelijk bij je vandaan. Maar deze site is hier juist voor, dus de mannen die hier zoeken zouden er dan ook geen probleem mee moeten hebben lijkt me. Dat is ook zo hoor, dat heb ik hier al gemerkt. Maar wat hier ook het geval is, de mannen die echt iemand zoeken met al kinderen, is bijna op één hand te tellen zo weinig zijn het er. Dus ja, daarom heb ik ook als titel dat ik een beetje gemixte gevoelens over de site heb. Het mannenaantal is hier giga laag.

  Jantien (37) 12 augustus 2017
 • Pieter (29)
  Niet wat ik hoopte 1 reactie

  Waarschijnlijk ligt het ook voor een groot deel aan mijzelf maar deze site is toch even totaal anders dan wat ik gehoopt had. Bij een alleenstaande moeder denk ik aan een fijne MiLF en dat is niet wat je hier vind. Hier zijn het gewoon een allegaartje moeders die je in je dorp ook wel kunt vinden, en niet de natte droom van iedere jongen om een Hot momma te vinden die ze wel even blij zullen maken.

  Pieter (29) 24 juli 2017
 • Felix (48)
  Goed initiatief 1 reactie

  Dit vind ik nou nog eens een goed initiatief, je hebt toch mannen die juist wel of juist niet een vrouw met een kind zoeken. De meeste niet, dat snap ik. Maar mij maakt het eerlijk gezegd niet uit, ik heb zelf ook al kinderen bij een andere vrouw, maar mocht mijn toekomstige vriendin kinderen hebben dan omarm ik dat van harte. Daarom heb ik me ook hier aangemeld, de moeders zijn vaak toch de meest zorgzame vrouwen, daar houd ik van.

  Felix (48) 21 mei 2017
 • Vera (34)
  huismoeder 1 reactie

  Veel mannen die hier online komen zien ons als alleenstaande huismoeders die de hele dag een beetje aan het schoonmaken zijn en achter het fornuis staan. Dit is juist totaal niet het geval , want als alleenstaande moeder moet je keihard werken om voor je ukkepukjes te kunnen zorgen en te profileren. Daarom wil ik die mannen even de ogen opeenen.

  Vera (34) 11 oktober 2016
 • Laura (39)
  Gunstig 0 reacties

  Ik vind deze site erg gunstig, omdat mannen die op deze site zitten weten dat ze te maken krijgen met een vrouw waarbij haar kind boven aan het lijstje staat.
  Op deze manier voorkom je een hoop miscommunicatie..
  Daarentegen vind ik de hoeveelheid aan contacten op deze site maar erg weinig.

  Laura (39) 8 augustus 2016
 • Ruud (37)
  Serieus 1 reactie

  De dames op deze website zijn erg serieus, dit is vaak gunstig voor de volwassen mannen boven de 30 onder ons.
  Jonge jongens die op zoek zijn naar een MILF hebben hier niks te zoeken.
  Een prima website in mijn ogen, je weet wat je er aan hebt en de dames zijn erg leuk!

  Ruud (37) 29 april 2015